X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון
אודות הפורום
אודות פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, לי...

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, ליקויי שמיעה, סחרחורת וטנטון. כמו כן, הינכם מוזמנים לקרוא וללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בתחומים אלה.

מנהלי פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • שיווי משקל, תרופה
    גלעד מחיפה
    19:33 16/12/18 16/12
    19:33
  • שלום
    גיל 45.
    מזה 13 שנה לוקח פמוטידין ( גסטרו ) 40-60 מג ליום עקב GERD.
    לפני כ 8 שנים לקחתי 1 כדור לנטון ב 9 בבוקר ובאותו יום ב 11 בלילה הופיע BPPV קשה עם ניסטגמוס. חלף לאחר 4 טיפולי אפלי.
    אני מניח שהBPPV הופיע בעקבות הלנטון כי לא קרה לי שום דבר חריג באותו יום.

מאז מדי פעם יש תחושת נדנוד ושיוט מפריע וקצת קשה לי לראות דברים זזים מהר מול העיניים.
    לפני 5 שנים ניסיתי לוסק והיתה תחושה של יותר נדנוד אבל לא היה BPPV לשמחתי.

אני ממשיך עם גסטרו 60.
    הרופא אמר שזה מינון גבוה לגסטרו ולא מומלץ ומציע שאנסה שוב לוסק 1 כדור כי זה מינון נורמלי יותר.

רציתי לשאול
    האם במידה ואקח לוסק יכול להיות לי נזק לשיווי משקל שיחמיר מאוד את מצבי?
    האם זה סיכון סביר לנסות שוב לוסק או שעדיף להמשיך עם גסטרו ולא להסתכן שיייגרם עוד יותר נזק לשיווי משקל?

תודה

• הגב ל: שיווי משקל, תרופה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • שיווי משקל, תרופה
    פרופסור אבי שצ'ופק
    00:04 17/12/18 17/12
    00:04
  • איני סבור שאירוע ה bppv שאירע לך הוא עקב הלנטון.
    ביחס לסימפטומים האחרים של תחושת נדנוד ושיוט ותחושת אי נוחות בגירויי ראיה מהירים - יש להיבדק עי אוטונוירולוג ולאבחן במה מדובר.

בברכה, פרופסור אבי שצ'ופק, אוטו-נוירולוג מומחה, מנהל היחידה האוטו-נוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין".
    טלפון: 04-8568491
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: שיווי משקל, תרופה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026