X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון
אודות הפורום
אודות פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, לי...

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, ליקויי שמיעה, סחרחורת וטנטון. כמו כן, הינכם מוזמנים לקרוא וללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בתחומים אלה.

מנהלי פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • ירידת שמיעה פתאומית, טינטון וסחרחורות
    מור
    15:33 10/12/18 10/12
    15:33
  • שלום רב,
    לפני כשלושה שבועות 17.11 הרגשתי את אוזן ימין סתומה, לאחר יום החלו סחרחורות קשות והקאות.
    באותו שבוע החל טינטון באוזן ימין וירידה בשמיעה כל זה מלווה בסחרחורות קשות, בבדיקת סי טי מח שבוצעה לא נמצאו ממצאים.
    כשבוע לאחר תחילת התופעות 25.11 ביצעתי בדיקת שמיעה שהראתה ירידה בשמיעה בתדרים גבוהים מ 3000KH ו 70 דציבל. באותו יום אושפזתי למשך 10 ימים במחלקת א.א.ג שם טופלתי בסטרואידים דרך הפה כאשר במהלך האשפוז הוסבר לי שישנה פגיעה בחיבור בין עצב השמיעה והאיזון ולכן אני סובל גם מירידת שמיעה וגם מסחרחורות, קיים היט לימין, בוצעו לי עוד שתי בדיקות שמיעה במהלך האשפוז שהראו הטבה ביחס לבדיקה הראשונה 40-60 דציבל אך שתיהן היו זהות בהפרש של שבוע אחת מהשניה.
    היום 10/12 הסתיים הטיפול בסטרואידים לאחר הורדת מינון מהיום ששוחררתי 4/12, כאשר אני מרגיש החמרה בירידה בשמיעה האוזן סתומה לגמרי ויש לי כאבי ראש בצד הימני עם לחץ מסוים על האוזן וכל הצד הימני של הראש, הסחרחורות מעטות יותר ואני מרגיש שיפור מיום ליום אך אין לי אפשרות לבצע תנועות חדות עם הראש או להתאמץ יותר מדי מכיוון שאני מקבל סחרור.
    ביום חמישי הקרוב אעבור בדיקת MRI ויש לי בדיקת שמיעה נוספת ב 17/12 וביקורת במרפאה ב 19/12.

האם נכון יהיה לבקש זריקות לעצב כבר מעכשיו?האם ההמתנה יכולה לפגוע בהצלחת הטיפול? טיפולים אלטרנטיביים עשויים לעזור?אם כן איזה?

תודה מראש.

• הגב ל: ירידת שמיעה פתאומית, טינטון וסחרחורות

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    פרופסור אבי שצ'ופק
    18:22 10/12/18 10/12
    18:22
  • אם האבחנה היא "חירשות פתאומית" הרי במידה ונשאר ליקוי שמיעה משמעותי לאחר טיפול בסטרואידים דרך הפה יש מקום להזרקות סטרטאידים לאוזן התיכונה. אפשרות טיפול נוספת היא תא לחץ.

בברכה, פרופסור אבי שצ'ופק, אוטו-נוירולוג מומחה, מנהל היחידה האוטו-נוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין".
    טלפון: 04-8568491
    מייל: [email protected]

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    מור
    19:27 10/12/18 10/12
    19:27
  • תודה על המענה.
    האם יהיה נכון יותר לגשת לקבלת טיפול בזריקות עכשיו או להמתין עוד 9 ימים עד הביקורת המתוכננת במרפאה?

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    פרופסור אבי שצ'ופק
    20:19 10/12/18 10/12
    20:19
  • מקובל שככל שהטיפול ניתן מוקדם יותר סיכויי ההצלחה גבוהים יותר.

בברכה, פרופסור אבי שצ'ופק, אוטו-נוירולוג מומחה, מנהל היחידה האוטו-נוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין".
    טלפון: 04-8568491
    מייל: [email protected]

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026