X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון
אודות הפורום
אודות פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, לי...

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, ליקויי שמיעה, סחרחורת וטנטון. כמו כן, הינכם מוזמנים לקרוא וללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בתחומים אלה.

מנהלי פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • סינוסיטיס , vestibular neruritis, ושתל דנטלי
    שרי
    03:31 15/04/17 15/04
    03:31
  • שלום רב
    1.האם לדעתך יכול להיות קשר עקיף או ישיר בין שתל דנטלי בלסת העליונה מעל האף לבין כל התופעות שמניתי לעיל?
    2. האם לדעתך טנטון פועם סוביקטיבי יכול להיות מופחת על ידי פעילות ספורטיבית מתונה?

• הגב ל: סינוסיטיס , vestibular neruritis, ושתל דנטלי

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    שרי
    03:37 15/04/17 15/04
    03:37
  • סליחה, הכוונה לשתל דנטלי בלסת העליונה מתחת לאף כמובן

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    פרופסור אבי שצ'ופק
    10:03 15/04/17 15/04
    10:03
  • 1. ייתכן קשר לסינוסיטיס במידה והשתל חודר לתוך הסינוס המקסילרי. אפשר לבדוק זאת בהדמיה מתאימה.
    2. טנטון פועם מחייב בירור. האם התייעצת לעניין זה עם רופא אא"ג?
    ההטרדה עקב הטנטון אך עשויה להיות מופחתת בהסחת הדעת כמו פעילות גופנית.

בברכה, פרופסור אבי שצ'ופק, אוטו-נוירולוג מומחה, מנהל היחידה האוטו-נוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין".
    טלפון: 04-8568491
    מייל: [email protected]

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    פרופסור אבי שצ'ופק
    10:04 15/04/17 15/04
    10:04
  • ראה תשובה קודמת

בברכה, פרופסור אבי שצ'ופק, אוטו-נוירולוג מומחה, מנהל היחידה האוטו-נוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין".
    טלפון: 04-8568491
    מייל: [email protected]

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    שרי
    12:35 15/04/17 15/04
    12:35
  • תודה על תשובתך.. אני כרגע מטופלת בפרדנזון ונמצאת במעקב אצל אאג. לגבי הטנטון הפועם הוא החל ב2014 עם בדיקת שמיעה תקינה לאותה תקופה. אך האמת היא שמאז התחלת הטיפול גם בסינוסיטיס וגם בדלקת הוסטיבולרית יש לי הקלה ממש משמעותית, הוא נעלם כמעט לחלוטין. יש לציין שלפני 19 שנה עברתי טיפול ביוד בגלל פעילות יתר בבלוטת התריס ובשנים האחרונות מאוזנת בעזרת יוטירוקס.

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026