X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון
אודות הפורום
אודות פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, לי...

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, ליקויי שמיעה, סחרחורת וטנטון. כמו כן, הינכם מוזמנים לקרוא וללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בתחומים אלה.

מנהלי פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • סחרחורת וחוסר שיווי משקל 4 חודשים
    ריקי
    16:19 13/01/17 13/01
    16:19
  • שלום דר אני ריקי בת 32 בריאה בדרך כלל לפני 3.5 חודשים קמתי בוקר אחד באמצע העבודה התחלתי להרגיש סחרור וחוסר יציבות מאז אני סובלת מזה ללא הפסקה אפילו מתוך שינה מרגישה סחרחורת עברתי מספר רב של בדיקות
    Ct מוח שיצא תקין ct עמוד השדרה יצא תקין חשבו שזה ממקור צווארי כי במאי 2016 עברתי תאונה קלה מישהי נכנסה בי מאחור
    אך יצא תקין
    עברתי בדיקת eng שמעידה על mild rt canal paresis
    עברתי גם MRI מוח וגזע מוח יצא תקין
    כדורי בטאהיסטין וסטונרון לא עוזרים לי כלל ורק עושים לי תחושה רעה יותר
    אני ממש בדיכאון עובדת בקופת חולים מכבי התייעצתי עם המון נוירולוגים ואף אוזן ואמרו שזאת פגיעה שלא עוברת לעולם אני מרגישה שהגוף שלי לא יציב קשה לי לעמוד בנקודה אחת מרגישה מתנדנדת ומשהו בגוף שלי לא יציב בעיקר בשינוי תנוחות ראש הומלץ לי פיזיותרפיה הייתי ביקור אחד לפני חודשיים המטפל לא ראה דרך לעזור לי חשוב לציין סובלת בחצי שנה אחרונה מכאבי צוואר ובאוזן יש לי לפעמים כאב חד ומרגישה משהו רדום באזור הלחי
    מה לעשות כדי להקל עליי?
    אני אמא ל2 ילדים קטנים בחוסר תפקוד מוחלט ובאמת מיואשת.
    אודה לתשובתך מה זה בכלל מה שיש לי בeng לאף רופא אין תשובה אם זה משהו מולד משהו כתוצאה מוירוסים האם זה זמני?
    קבוע? האם זאת הבעיה שאחראית על הסחרחורת שלי?
    אין לי יום ללא התופעה כל יום נתקפת חוסר שיווי משקל מתישהו

• הגב ל: סחרחורת וחוסר שיווי משקל 4 חודשים

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    ריקי
    16:34 13/01/17 13/01
    16:34
  • לא ציינתי בהמשך לכתוב
    עברתי בדיקות דם מקיפות כולל בלוטות התריס יצא תקין
    בדיקת שמיעה רגילה תקינה
    מרכיבה משקפי ראיה בשנה האחרונה למרות שלפני 7 שנים ביצעתי ניתוח הסרת משקפיים בלייזר
    ניסיתי טיפול דיקור סיני ונרות הופי באוזניים ללא שיפור.

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    פרופסור אבי שצ'ופק
    17:00 13/01/17 13/01
    17:00
  • מצטער לשמוע על הבעיה. מהתיאור לא ברור כלל שמדובר במחלה של אברי שווי המשקל באוזן הפנימית.

בברכה, פרופסור אבי שצ'ופק, אוטו-נוירולוג מומחה, מנהל היחידה האוטו-נוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין".
    טלפון: 04-8568491
    מייל: [email protected]

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    ריקי
    12:44 14/01/17 14/01
    12:44
  • פרופ תודה על המענה.
    בעקבות כל מה שאני מרגישה וכל הבדיקות שעברתי ממה יכול להיות התחושה שלי?
    האם בדיקת הeng תקינה?
    אף אחד לא יודע לומר לי מה עובר עליי ואני באמת סובלת מחוסר יציבות
    תודה על המענה.

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026