X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון
אודות הפורום
אודות פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, לי...

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, ליקויי שמיעה, סחרחורת וטנטון. כמו כן, הינכם מוזמנים לקרוא וללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בתחומים אלה.

מנהלי פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • סחרחורת
    משה
    02:05 10/11/16 10/11
    02:05
  • שלום פרופסור אני בן 22 וסבלתי בערך 4.5 שנים מי סחרחורת מי סוג דיזינס בעיקר בהליכה הרבה פעמים במשך השנים הללו היה לי התקפות שהרגשית תחושת שיוט מאוד חזקה שמתגברת מאוד אם הייתי מנסה למקד את המבט פלוס בחילה ובשנה האחרונה יש לי טטינון אחרי הרבה זמן של סבל הלכתי לפיזותרפיסת מומחה שבדק אם משקפיים מיוחדות שבודקות את תנועות העיינים וגם בדיקה על משטח ואחר כח אמר לי שיש לי ליקוי באוזן הפנימית באחד מי תעלות האוזניים באוזן שמואל וגם אמר שהגבישים במקום והמליץ על פיזותרפיה.
    א. שאלתי האם זה נכון שליקוי כזה גורם לתחושות הנ"ל
    ב.האם יש קשר לטטינון ואם אפשר
    לטפל בטטינון
    ג.כמה זמן צריך לעשות פיזותרפיה כדי שזה יועיל אני כבר אחרי שלושה חודשים של פיזותרפיה ומרגיש שיפור אבל עוד לא מושלם
    ד. במשך שנים הייתי שומע מוזיקה בווליום גבוה האם זה יכול ליהות גורם לכל הצרות הללו
    ה. הפסקתי לשמוע מוזיקה בווליום גבוהה האם יש מצב לשיפור בעקבות זות
    תודה רבה סליחה על השאלה הארוכה אשמח לתשובה

• הגב ל: סחרחורת

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • סחרחורת
    פרופסור אבי שצ'ופק
    08:48 10/11/16 10/11
    08:48
  • ככלל ישנן סיבות רבות לסחרחורת במיוחד אם נלווית לטנטון והאבחנה המבדלת ובהתאם הפניה לבדיקות צריכה להתבצע ע"י רופא מומחה לנושא.
    מההודעה ששלחת ניתן ללמוד שחלק גדול מהבירור לא פורט או לא נעשה כלל.
    המלצתי אליך היא לפנות לרופא מומחה בתחום אא"ג שמתמקד במחלות אזניים ומערכת שווי משקל. יש כאלה גם באזור מגוריך - ירושלים.

בברכה, פרופסור אבי שצ'ופק, אוטו-נוירולוג מומחה, מנהל היחידה האוטו-נוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין".
    טלפון: 04-8568491
    מייל: [email protected]

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • סחרחורת
    משה
    12:37 10/11/16 10/11
    12:37
  • שלום פרופסור סליחה של ציינתי איזה בדיקות עשיתי והם אמ אר איי מוח eeg הולטר לב הולטר לחץ דם ואקו לב שלא העלו שום סיבה מיוחדת לסחרחורת וגם הייתי אצל כמה אף אוזן וגרון ונורולוגים שלא מצאו שום סיבה ולכן הלכתי לפיזותרפיסת מומחה לתחום הסחרחורת מי אזור רעענה לא רוצא לציין במדויק מי זה היות ואני לא יודע האם זה מקובל והאו עשהלי המון בדיקות יציבה ובדיקה שמגדילה את העיינים ובדיקת יציבה על משטח ואם משקפיים מיוחדות ועל סמך כל זה האו הגיע צמסקנה שיש לי פגיעה באוזן שמואל ושאלתי האם ייתכן שזה נכון היות ויש לי טטינוין ואין לי סחרחורת סיבובית תודה אשמח להמשך התייחסות

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • סחרחורת
    פרופסור אבי שצ'ופק
    16:40 10/11/16 10/11
    16:40
  • מהתאור שאתה מוסר אינני יודע איזה בדיקות עשו לך ואיני יכול להתיחס לתוצאות שלהן.
    בנוסף חשוב מאד מי ביצע הבדיקות. בדיקות הערכה של מערכת שווי המשקל צריכות להתבצע ע"י רופא, קלינאי תקשורת, נוירופיזיולוג או טכנאי רפואי שעברו הכשרה מיוחדת לכך.

בברכה, פרופסור אבי שצ'ופק, אוטו-נוירולוג מומחה, מנהל היחידה האוטו-נוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין".

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • סחרחורת
    משה
    16:51 10/11/16 10/11
    16:51
  • תודה פרופסור על התשובה. האם מקובל שאני יכתוב אפו בוצעה הבדיקה

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • סחרחורת
    פרופסור אבי שצ'ופק
    17:10 10/11/16 10/11
    17:10
  • לא. אין צורך.
    המלצתי לך היא להתיעץ ביחס לתוצאות בדיקות אלה ואחרות שבצעת בפגישה ישירה עם רופא מתאים כפי שכתבתי לך בתשובה הראשונה.

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026