X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום הפרעות קצב
אודות הפורום
אודות פורום הפרעות קצב

פורום הפרעות קצב שע"י המערך הקרדיולוגי בבית החולים כרמל בחיפה מנוהל על ידי פרופ' אבינעם שירן, מומחה בין-לאומי לרפואה פנימית ולקרדיולוגיה המכהן כראש המערך הקרדיולוגי במרכז הרפואי כרמל, כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר אסף דנון, רופא קרדיולוג מומחה לאלקטרופיזיולוגיה ולקוצבי לב המשמש כרופא בכיר ...

פורום הפרעות קצב שע"י המערך הקרדיולוגי בבית החולים כרמל בחיפה מנוהל על ידי פרופ' אבינעם שירן, מומחה בין-לאומי לרפואה פנימית ולקרדיולוגיה המכהן כראש המערך הקרדיולוגי במרכז הרפואי כרמל, כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר אסף דנון, רופא קרדיולוג מומחה לאלקטרופיזיולוגיה ולקוצבי לב המשמש כרופא בכיר הן ביחידת אלקטרופיזיולוגיה וקוצבי לב בבית החולים כרמל הן במרפאה להפרעות של קצב הלב במרכז הרפואי לין בחיפה. ד"ר דנון הינו בעל ניסיון רב ועשיר בתחומי הפרעות קצב הלב (ובכלל זה תורשתיות), השתלת קוצבי לב (ודפיברילטורים) מכל הסוגים, סגירת אוזנית, וכן אבלציות. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות לפרפור פרוזדורים, פרפור עליות, אבלציה, עילפון, מניעה של מוות לבבי פתאומי, קוצב, קוצבי לב, דפיברילטור, הפרעות קצב חדריות, פעימות מוקדמות, מדללי דם, טיפולים פולשניים ולא פולשניים (תרופתיים) בהפרעות קצב, השתלות קוצבים ודפיברילטורים, הפרעות קצב תורשתיות, הפרעות קצב הלב, צריבות ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר באנשי הצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום הפרעות קצב

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • השוואה והסבר על תרשימי אקג
    דן
    21:09 26/07/16 26/07
    21:09
  • שלום

בן 41
    רציתי בבקשה אם אפשר לקבל הסבר על תרשימי הא.ק.ג.
    ידוע אצלי על גלי T הפוכים.
    אני לא יודע באיזה בדיוק, אבל בא.ק.ג. אחרון שעשיתי, ראיתי שהרופא ציין על החריגה בשלושה מקומות (יש פס מתחת).
    בגדול, נאמר לי בעבר לפני שנים שאין לי בעיה, וזאת לאחר מבחן מאמץ ואקו לב.
    מה המשמעות של ההיפוך במקומות הספציפיים הללו? ובהנחה שבמקרה שלי זה תקין, מה קורה במקרה אמת חלילה שיש בעיה, האם יזהו אותה בא.ק.ג. או שהתרשים החריג שלי יטשטש ולא יאפשר לזהות בעיה אם חלילה תקרה?

מצ"ב תרשים מלפני שבוע
    כמו כן מצ"ב תרשימים מלפני שנה, ומשנת 2009
    אשמח אם תוכל לומר לי האם יש שינויים בתרשימים? וכן האם ההיפול גלי T מתבטא בכל התרשימים באותה צורה ובאותם מקומות?

העליתי את התמונות לאתר של העלאת תמונות, מצ"ב קישורים ישירים לתמונות.

2016
    http://www.siz.co.il/my.php?i=yzcfynqt1kjz.jpg
    2015
    http://www.siz.co.il/my.php?i=mgmfmzdnxad4.jpg
    2009
    http://www.siz.co.il/my.php?i=yqufg25omgom.jpg

תודה רבה

• הגב ל: השוואה והסבר על תרשימי אקג

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    ד"ר אסף דנון
    18:34 27/07/16 27/07
    18:34
  • האקג הנ"ל יכול להיות גם באנשים ללא מחלת לב. עם זאת יתכן ויש עיבוי של שריר הלב. אם האגו לא הראה עיבוי, יש סיכוי קטן ביותר שאפשר יהיה לראות זאת טוב יותר ב MRI. אם אתה מרגיש טוב ואין היסטוריה משפחתית מדאיגה, קרוב לודאי שזה ממצא חסר חשיבות.

בברכה,
    ד"ר אסף דנון, קרדיולוג מומחה לאלקטרופיזיולוגיה ולקוצבי לב המשמש כרופא בכיר הן ביחידת אלקטרופיזיולוגיה וקוצבי לב במרכז הרפואי "כרמל" בחיפה

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    דן
    02:21 28/07/16 28/07
    02:21
  • שלום

ראשית, תודה על המענה

היפוך גלי ה T אצלי מוכר כבר כמה שנים טובות (אני לא יודע מה היה בעבר)
    בזמנו (בשנת 2005) נשלחתי לבצע אקו ובדיקת מאמץ, ולדברי הרופא הכל היה תקין.
    באקו ב- 2005 התוצאה של המחיצה היה:
    IV SEPTUM-DIASTOLIC THICKNESS 1.00 ( 0.60- 1.20)

מצ"ב אקו אחרון שעשיתי, השבוע.
    אם אינני טועה מופיע שם שיש עיבוי כלשהו (אף שבסיום הבדיקה הטכנאי אמר לי שלדעתו האקו תקין).
    אשמח להסבר מהרופא על הממצאים באקו, ומשמעותם.
    אני בן 42

תוצאות האקו (אני לא מצליח לצרף כאן תמונה)

http://www.siz.co.il/my.php?i=zjjonoalgtq0.jpg

תודה ולילה טוב

נ.ב. אם הרופא לא התייחס ספציפית לנושא ההשוואה של התרשימים, אני מניח שכל השלושה דומים ובכולם יש את ההיפוך באותם שלושה מקומות?

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    ד"ר אסף דנון
    18:17 28/07/16 28/07
    18:17
  • עדיף שתקבל תשובה מפורטת בעל פה. במידה ואינך במעקב קרדיולוגי אשמח להמליץ לך על קרדיולוג באיזור מגוריך.

בברכה,
    ד"ר אסף דנון, קרדיולוג מומחה לאלקטרופיזיולוגיה ולקוצבי לב המשמש כרופא בכיר הן ביחידת אלקטרופיזיולוגיה וקוצבי לב במרכז הרפואי "כרמל" בחיפה

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026