X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום הפרעות קצב
אודות הפורום
אודות פורום הפרעות קצב

פורום הפרעות קצב שע"י המערך הקרדיולוגי בבית החולים כרמל בחיפה מנוהל על ידי פרופ' אבינעם שירן, מומחה בין-לאומי לרפואה פנימית ולקרדיולוגיה המכהן כראש המערך הקרדיולוגי במרכז הרפואי כרמל, כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר אסף דנון, רופא קרדיולוג מומחה לאלקטרופיזיולוגיה ולקוצבי לב המשמש כרופא בכיר ...

פורום הפרעות קצב שע"י המערך הקרדיולוגי בבית החולים כרמל בחיפה מנוהל על ידי פרופ' אבינעם שירן, מומחה בין-לאומי לרפואה פנימית ולקרדיולוגיה המכהן כראש המערך הקרדיולוגי במרכז הרפואי כרמל, כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר אסף דנון, רופא קרדיולוג מומחה לאלקטרופיזיולוגיה ולקוצבי לב המשמש כרופא בכיר הן ביחידת אלקטרופיזיולוגיה וקוצבי לב בבית החולים כרמל הן במרפאה להפרעות של קצב הלב במרכז הרפואי לין בחיפה. ד"ר דנון הינו בעל ניסיון רב ועשיר בתחומי הפרעות קצב הלב (ובכלל זה תורשתיות), השתלת קוצבי לב (ודפיברילטורים) מכל הסוגים, סגירת אוזנית, וכן אבלציות. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות לפרפור פרוזדורים, פרפור עליות, אבלציה, עילפון, מניעה של מוות לבבי פתאומי, קוצב, קוצבי לב, דפיברילטור, הפרעות קצב חדריות, פעימות מוקדמות, מדללי דם, טיפולים פולשניים ולא פולשניים (תרופתיים) בהפרעות קצב, השתלות קוצבים ודפיברילטורים, הפרעות קצב תורשתיות, הפרעות קצב הלב, צריבות ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר באנשי הצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום הפרעות קצב

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • חוות דעתך לטיפול בעקבות פעימות מוקדמות
    tau
    08:50 23/01/23 23/01
    08:50
  • שלום רב,
    בן 47 , פניתי לקרדיולוג בעקבות פעימות מוקדמות שהופיעו. עד לפני כשנה שבלתי ממשקל מאוד גבוה ולחץ דם גבוה ואז הופיעו הפעימות .
    הרופא שלח אותי להמון בדיקות שכללו CT וירטואלי , MRI , אקו לב במאמץ ובמנוחה , הולטר 12 חיבורים.
    הממצא בסוף שסובל מפעימות מוקדמות אשר לא מורגשות רוב הזמן, נמצא כי יש טרשת עוקרים לא חסימתית ב LAD1 - 24%, הודגם חלק INTRAMUSCULAR ב MID LAD
    MRI - הרחבה קלה שלLV עם תפקוד שמור ללא LGE
    הולטר - הודגמו 4255 VPC , ו 39 זוגיות , 14 על חדריות במשך 24 שעות.
    סיכום frequent unifocal pvcs with runs of ventricular bigeminy and trigeminy

אני ממשיך להוריד משקל ולעשות ספורט
    לחץ דם שלי היום עומד בבמוצע על 117/77
    אני ולקח כל בוקר קנדור ללחץ דם וקרדילוק 1.25
    ערכי שומנים אחרונים בדם הם : ללא סטטיניפם
    קולוסטרול 166
    טריגלידסיריד - 105
    קולוסטרול HDL - 57
    LDL calc - 87%
    הרופא המליץ לי לקחת לתרופות לחץ דם וקרדוליק את קרסטור 40 מ"ג מניעתי לטרשת והמשך מעקב
    יש לי ברשותך שתי שאלות
    1. האם נדרש עוד בדיקות או טיפול -חוות דעתך למממצאים
    2. ולאור התוצאות הרפואיות ו- כל הכתבות על תופעות הלוואי של סטטינים ולא פגיעה בשרירים האם קרסטור 40 (מרבי) הוא סביר . נא תשובתך

• הגב ל: חוות דעתך לטיפול בעקבות פעימות מוקדמות

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • חוות דעתך לטיפול בעקבות פעימות מוקדמות
    ד"ר אסף דנון
    15:11 23/01/23 23/01
    15:11
  • שלום, אני לא עונה באופן פרטני דרך הפורום אלא רק באופן כללי.
    כן אומר שכל הכבוד על התהליך שאתה עושה שכולל ירידת משקל ופעילות גופנית. זה הדבר החשוב ביותר בכל מה שציינת.
    קרוב לודאי שרוב הבדיקות שעשית, אם לא כולן, מיותרות ומזיקות.
    ערכי שומני הדם כפי שציינת לא מחייבים טיפול באדם בן 47 שלא עשה CT לב וירטואלי.
    הבעיה היא שכעת אנחנו יודעים שיש לך טרשת עורקים קלה באחד העורקים. האם העובדה הזו מחייבת כן לתת סטטינים? לאף אחד אין תשובה. אישית הייתי נותן מינון נמוך בדר"כ כי אני לא יכול להתעלם מכך, אבל איני יודע האם זה הדבר הנכון. אולי צריך יותר? אולי בכלל לא? יש על כך לעתים DEBATES בכנסים הקרדיולוגים עם מומחים בעלי שם שמציגים דיעות הפוכות לחלוטין.
    -הדבר החשוב ביותר הוא המשך אורח חיים בריא לטווח ארוך.
    בהצלחה.

בברכה,
    ד"ר אסף דנון, קרדיולוג מומחה לאלקטרופיזיולוגיה ולקוצבי לב המשמש כרופא בכיר הן ביחידת אלקטרופיזיולוגיה וקוצבי לב במרכז הרפואי "כרמל" בחיפה
  • הגב ל: חוות דעתך לטיפול בעקבות פעימות מוקדמות

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026