X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום הפרעות קצב
אודות הפורום
אודות פורום הפרעות קצב

פורום הפרעות קצב שע"י המערך הקרדיולוגי בבית החולים כרמל בחיפה מנוהל על ידי פרופ' אבינעם שירן, מומחה בין-לאומי לרפואה פנימית ולקרדיולוגיה המכהן כראש המערך הקרדיולוגי במרכז הרפואי כרמל, כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר אסף דנון, רופא קרדיולוג מומחה לאלקטרופיזיולוגיה ולקוצבי לב המשמש כרופא בכיר ...

פורום הפרעות קצב שע"י המערך הקרדיולוגי בבית החולים כרמל בחיפה מנוהל על ידי פרופ' אבינעם שירן, מומחה בין-לאומי לרפואה פנימית ולקרדיולוגיה המכהן כראש המערך הקרדיולוגי במרכז הרפואי כרמל, כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר אסף דנון, רופא קרדיולוג מומחה לאלקטרופיזיולוגיה ולקוצבי לב המשמש כרופא בכיר הן ביחידת אלקטרופיזיולוגיה וקוצבי לב בבית החולים כרמל הן במרפאה להפרעות של קצב הלב במרכז הרפואי לין בחיפה. ד"ר דנון הינו בעל ניסיון רב ועשיר בתחומי הפרעות קצב הלב (ובכלל זה תורשתיות), השתלת קוצבי לב (ודפיברילטורים) מכל הסוגים, סגירת אוזנית, וכן אבלציות. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות לפרפור פרוזדורים, פרפור עליות, אבלציה, עילפון, מניעה של מוות לבבי פתאומי, קוצב, קוצבי לב, דפיברילטור, הפרעות קצב חדריות, פעימות מוקדמות, מדללי דם, טיפולים פולשניים ולא פולשניים (תרופתיים) בהפרעות קצב, השתלות קוצבים ודפיברילטורים, הפרעות קצב תורשתיות, הפרעות קצב הלב, צריבות ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר באנשי הצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום הפרעות קצב

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • פעימות מוקדמות
    Tomi
    14:17 06/02/22 06/02
    14:17
  • לפני כ ארבעה חודשים התחיל לי נושא של חרדת בריאות עקב אירועיים לא שגרתיים שקרו סביבי
    בנוסף התווסף לזה מידי פעם הרגשה שהלב מחסיר פעימה לרגע ואז מחזיר כמה פעימות חזקות ומהירות והדופק מתאזן.
    כיום אני כבר בקושי חווה חרדה (בתהליך טיפול) אבל אחד לשבוע שבועיים יש לי איזה פעמיים שלוש החסרות פעימה
    אקו לב: תקין
    אקו במאמץ: תקין
    הולטר 24: ניצפו שתי החסרות

רקע כללי: אני בן 25
    משקל: 125 קג ( אני בדיאטה כרגע הייתי 140 קג לפני חודשיים) ובתהליך ירידה יפה
    לחץ דם: 135 על 85
    תוצאות בדיקות דם: תת פעילות קלה של בלוטת תריס
    מחסור בויטמיןd
    מחסור ב iron fe
    עכשיו השאלה שלי היא כזו: אני מתאמן הרבה ותמיד נבהל כשהדופק שלי עולה בזמן אימון מהדהד לי בראש שאני יקבל דום לב בגלל ההחסרות פעימה שיש לי לעיתים רחוקות. תמיד כשאני מגיע לדופק 120 ומעלה אני מתחיל להבהל ( בודק בשעון)
    אני משחק טניס
    ועושה הליכות עם הכלב . רציתי לדעת אם זה בסדר שאני משחק טניס? והאם זה מסוכן בשבילי?
    אגב עשיתי הולטר פרטי 30 יום ומחכה לתשובות

• הגב ל: פעימות מוקדמות

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • פעימות מוקדמות
    ד"ר אסף דנון
    20:23 06/02/22 06/02
    20:23
  • שלום, תיארת מצב מורכב שבו חשוב במיוחד לדבר איתך אישית ולא רק דרך פורום.
    אענה באופן כללי-
    פעימות מוקדמות הן שכיחות מאוד באנשים בריאים. שתי "החסרות פעימה" אינו ממצא מיוחד. חשוב לראות שהאק"ג תקין, אקו לב תקין (כתבת שכן) ואין סיפור משפחתי של דום לב בגיל צעיר (אין הכוונה בהתקף לב בגיל 70).
    דופק המטרה לאימון גופני בגילך הינו (220 פחות הגיל)*0.85 כלומר 165 לדקה. כמובן שאין הכרח להגיע לדופק כזה והנתון הזה הוא מוצע של האוכלוסיה אבל עדיין זה גבוה בהרבה מה 120 לדקה שמדאיג אותך.
    לעתים אני נוהג לעשות מבחן מאמץ בעומס גבוה ליתר בטחון גם שלי וגם לתחושת הבטחון של מטופלים כמוך, למרות שלכאורה אין התוויה ברורה לכך. .

בברכה,
    ד"ר אסף דנון, קרדיולוג מומחה לאלקטרופיזיולוגיה ולקוצבי לב המשמש כרופא בכיר הן ביחידת אלקטרופיזיולוגיה וקוצבי לב במרכז הרפואי "כרמל" בחיפה
  • הגב ל: פעימות מוקדמות

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026