X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום הפרעות קצב
אודות הפורום
אודות פורום הפרעות קצב

פורום הפרעות קצב שע"י המערך הקרדיולוגי בבית החולים כרמל בחיפה מנוהל על ידי פרופ' אבינעם שירן, מומחה בין-לאומי לרפואה פנימית ולקרדיולוגיה המכהן כראש המערך הקרדיולוגי במרכז הרפואי כרמל, כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר אסף דנון, רופא קרדיולוג מומחה לאלקטרופיזיולוגיה ולקוצבי לב המשמש כרופא בכיר ...

פורום הפרעות קצב שע"י המערך הקרדיולוגי בבית החולים כרמל בחיפה מנוהל על ידי פרופ' אבינעם שירן, מומחה בין-לאומי לרפואה פנימית ולקרדיולוגיה המכהן כראש המערך הקרדיולוגי במרכז הרפואי כרמל, כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר אסף דנון, רופא קרדיולוג מומחה לאלקטרופיזיולוגיה ולקוצבי לב המשמש כרופא בכיר הן ביחידת אלקטרופיזיולוגיה וקוצבי לב בבית החולים כרמל הן במרפאה להפרעות של קצב הלב במרכז הרפואי לין בחיפה. ד"ר דנון הינו בעל ניסיון רב ועשיר בתחומי הפרעות קצב הלב (ובכלל זה תורשתיות), השתלת קוצבי לב (ודפיברילטורים) מכל הסוגים, סגירת אוזנית, וכן אבלציות. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות לפרפור פרוזדורים, פרפור עליות, אבלציה, עילפון, מניעה של מוות לבבי פתאומי, קוצב, קוצבי לב, דפיברילטור, הפרעות קצב חדריות, פעימות מוקדמות, מדללי דם, טיפולים פולשניים ולא פולשניים (תרופתיים) בהפרעות קצב, השתלות קוצבים ודפיברילטורים, הפרעות קצב תורשתיות, הפרעות קצב הלב, צריבות ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר באנשי הצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום הפרעות קצב

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • Qrs גבוה האומנם?
    ינון
    02:00 25/07/17 25/07
    02:00
  • שלום אני בן 34 מטופל הרבה שנים בציפרלקס ולוסטרל... כרגע על ציפרלקס 20 מג...
    בגיל 20 עשיתי א.ק.ג ושמרתי אותו אחרי התקך חרדה לפני שנגעתי בכדורים והיה לי 90 qrs לאחרונה בדקתי א.ק.ג היה לי qrs 96 מה זה אומר שנהרס לי הלב מלפני 14 שנה? מה באצם המשמעות של qrs 96 ובמה הסיכונים שלי? יש לציין ש qts אצלי 395 שזה סביר

• הגב ל: Qrs גבוה האומנם?

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • Qrs גבוה האומנם?
    ד"ר אסף דנון
    19:54 25/07/17 25/07
    19:54
  • ערך תקין של QRS הוא עד 120 מילישניות וגם מעבר לכך לא תמיד יש לזה משמעות. אני לא חושב שהתוכנה עד כדי כך רגישה כדי להבדיל בין 90 ל 96 מילישניות. קרוב לודאי שאם היית עושה מייד עוד אק"ג היה יוצא מספר טיפה אחר, אולי בינהם. בוודאי שמתחת ל 100 מילישניות זה תקין לגמרי. מה שחשוב כאשר לוקחים ציפרלקס זה ה QT

בברכה,
    ד"ר אסף דנון, קרדיולוג מומחה לאלקטרופיזיולוגיה ולקוצבי לב המשמש כרופא בכיר הן ביחידת אלקטרופיזיולוגיה וקוצבי לב במרכז הרפואי "כרמל" בחיפה

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • Qrs גבוה האומנם?
    ינון
    01:23 26/07/17 26/07
    01:23
  • אני לןקח 20 מג ציפרלקס ו גם אנטיביוטיקה אופלדוקס שגם ידוע שמאריכה...
    בדקתי ב 3 ימים הראשונים הא.ק.ג תקין ו qt היה 350 ו qtc מתוקנן 395
    לאחר עוד 4 ימים בזמן הטיפול הרגשתי לא טוב הגעתי עם דופק של 110 וחרדה ויצא qt 330 ו qtc מתוקנן 446... לאחר כשעה הדופק ירד ל 88 והמדדים היו qt-342 ו qtc 413
    הרופאים טענו שאין בעיה... רציתי לשאול ייתכן והחרדה והדופק הגבוה שינו את ה qtc? הרי הוא מתוקנן אז למה הרופאים טענו שמהסטרס והלחץ הqtc עלה? שאר הא.ק.ג תקין

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • Qrs גבוה האומנם?
    ד"ר אסף דנון
    17:34 26/07/17 26/07
    17:34
  • גם QT מתוקנן של 446 הינו תקין (גבול עליון 460 מש"נ). נוסחת התקנון אינה מדוייקת בדופק שמעל 100 לדקה ויש הערכת יתר של ה QT והסיכון. אגב, הנוסחה גם אינה מדוייקת כאשר הדופק נמוך מ 40-50 לדקה.

בברכה,
    ד"ר אסף דנון, קרדיולוג מומחה לאלקטרופיזיולוגיה ולקוצבי לב המשמש כרופא בכיר הן ביחידת אלקטרופיזיולוגיה וקוצבי לב במרכז הרפואי "כרמל" בחיפה

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • Qrs גבוה האומנם?
    ינון
    14:52 27/07/17 27/07
    14:52
  • תודה על תשובתךהמהירה
    אם ככה אדם בהתקף חרדה סביר להניח שיעלה לו ה qtc וזה בעייתי לקבל אינדיקציה נכונה.... רק במצב רגוע יציב של דופק מתחת ל 100 חשוב שהqtc יהיה פחות מ 460..?

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • Qrs גבוה האומנם?
    ד"ר אסף דנון
    23:12 30/07/17 30/07
    23:12
  • יתכן שה QTC יעלה, לא בהכרח. קשה יהיה לחשב אותו.

בברכה,

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026