X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום אורולוגיית נשים - אורוגינקולוגיה
אודות הפורום
אודות פורום אורולוגיית נשים - אורוגינקולוגיה

פורום אורולוגיית נשים - אורוגינקולוגיה שע"י מחלקת אורולוגיה בבית החולים כרמל מנוהל על ידי ד"ר יורם דקל, מומחה בכירורגייה אורולוגית ומנהל המחלקה האורולוגית במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר בוריס פרידמן. ד"ר פרידמן הינו אורולוג, ורופא בכיר במחלקת אורולוגיה במרכז הרפואי כרמל ג...

פורום אורולוגיית נשים - אורוגינקולוגיה שע"י מחלקת אורולוגיה בבית החולים כרמל מנוהל על ידי ד"ר יורם דקל, מומחה בכירורגייה אורולוגית ומנהל המחלקה האורולוגית במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר בוריס פרידמן. ד"ר פרידמן הינו אורולוג, ורופא בכיר במחלקת אורולוגיה במרכז הרפואי כרמל גם כן. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות בנושא: זיהומים חוזרים בדרכי השתן, דלקות בשתן, דלף שתן במאמץ, דחיפות במתן שתן, תכיפות במתן שתן, שלפוחית רגיזה, דלקת כרונית של השלפוחית, קרונקולה, בריחת שתן, ניתוחי בריחת שתן, צניחת כיס השתן, ניתוחי צניחת כיס שתן, פרולפס, שמיטת החלחולת, בדיקות אורודינמיות, ציסטוסקופיה אבחנתית, בעיות שליטה של דרכי השתן של נשים וגברים, הפרעות במתן שתן, שלפוחית שתן כאובה, אורולוגיה כללית ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום אורולוגיית נשים - אורוגינקולוגיה

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • נפרוסתום
    רינה
    01:05 15/11/19 15/11
    01:05
  • ד"ר שלום! בתאריך 13.11.19 הופנתי למיון עקב כאבין חזקים באיזור הנפרוסתום. רופא אורולוג שהגיע בדק מותן ימין נפרוסתום סגור - נפתח, ללא שארית, ריח אפנסיבי, נלקחה תרבית, נשטף בצורה עדינה עם יציאה של קרישי דם בודדים, ושתן דמי קלות, רושם כי איננו חסום. לפני השחרור ביצעתי נטילת שתן אני מוצאת באסלה שהשתן דמי כהה כהה עם קרישי דם, וגם שעת הניקוב שתן דמי עם קרישי דם. עליתי למחלקה לבדיקה מול רופא אורולוג נאמר לי על ידיו לבצע שתן ולהראות לו. לא נעשה בזן. הלכתי הביתה בשתן הראשון היה פחות דמי (בורדו), במהלך הלילה בוצע שוב שתן - היה נקי. שאלתיי הם: 1. ממה נובע קרישי דם? האם מצב זה אמור לחזור על עצמו? בברכה מרובה, רינה

נשלח ע"י אפליקציית שאל את הרופא לאנדרואיד.
  • הגב ל: נפרוסתום

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • נפרוסתום
    ד"ר בוריס פרידמן
    09:26 17/11/19 17/11
    09:26
  • שלום רינה
    כשיש גוף זר כמו נפרוסטום, עלול ללחכך ולגרום לדימום כולל קרישים ולכן המצב עלול לחזור. אם הנפרוסטום מנקז, מומלץ להגביר בשתיה, להחליפו תקופתית ולהיות במעקב האורולוג המטפל לקבלת מידע לגבי משך זמן שצריך נפרוסטום ומתי לשקול הוצאתו. בהצלחה.

בברכה,
    ד"ר בוריס פרידמן, אורולוג מומחה בכירורגיה אורולוגית, רופא בכיר במחלקת אורולוגיה במרכז הרפואי כרמל שבחיפה.
    טלפון: 04-8250843
    מייל: [email protected]

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • נפרוסתום
    רינה
    11:31 18/11/19 18/11
    11:31
  • ד"ר שלום! ראשית - תודה רבה על תגובתך המהירה! שנית - אתמול הייתה לי ביקורת אצל רופא אורולוג והוחלט לאשפז אותי עקב כאבים במותן ימין באיזור הנפרוסתום. היום בבוקר בביקור רופאים הוחלט להוציא את הנפרוסטום. כעבור רבע שעה הוצא בשעה טובה ומוצלחת הנפרוסטום. ביום רביעי בתאריך 20.11.19 אני אמורה לבצע מיפוי כליות DMSA שאלתי היא: האם ישנה משמעות בביצוע המיפוי בנוכחות הנפרוסתום? בברכה מרובה, רינה

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • נפרוסתום
    ד"ר בוריס פרידמן
    13:48 18/11/19 18/11
    13:48
  • שלום רינה,
    אם את באשפוז ונמצאת במעקב אורולוגי, מן הראוי שתשאלי שאלות חיוניות אלו בביקור הרופאים הבא. בהצלחה במיפוי.

בברכה,
    ד"ר בוריס פרידמן, אורולוג מומחה בכירורגיה אורולוגית, רופא בכיר במחלקת אורולוגיה במרכז הרפואי כרמל שבחיפה.

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • נפרוסתום
    רינה
    18:18 20/11/19 20/11
    18:18
  • ד"ר שלום! אתמול השתחררתי מבית חולים. היום החלפתי את החבישה באזור הנפרוסטום והחבישה הייתה מלאה בהפרשה של שתי נקודות די גדולות של קרישי דם. שאלותיי הם: 1. האם הדבר טבעי ויחלוף? 2. האם יש מקום לדאגה ולפנות לרפואה דחופה? יש לציין שבהחלפת החבישה שבוצעה אתמול בבית החולים הייתה הפרשה רגילה. בברכה מרובה, רינה

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • נפרוסתום
    ד"ר בוריס פרידמן
    07:22 21/11/19 21/11
    07:22
  • שלום רינה
    דימום עלול להימשך פרק זמן. אם יימשך מעל שבוע, יש להתייעץ עם האורולוג המטפל. בהצלחה

בברכה,

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026