X

מדורים:

  •      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:




פורום אורולוגיית נשים - אורוגינקולוגיה
אודות הפורום
אודות פורום אורולוגיית נשים - אורוגינקולוגיה

פורום אורולוגיית נשים - אורוגינקולוגיה שע"י מחלקת אורולוגיה בבית החולים כרמל מנוהל על ידי ד"ר יורם דקל, מומחה בכירורגייה אורולוגית ומנהל המחלקה האורולוגית במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר בוריס פרידמן. ד"ר פרידמן הינו אורולוג, ורופא בכיר במחלקת אורולוגיה במרכז הרפואי כרמל ג...

פורום אורולוגיית נשים - אורוגינקולוגיה שע"י מחלקת אורולוגיה בבית החולים כרמל מנוהל על ידי ד"ר יורם דקל, מומחה בכירורגייה אורולוגית ומנהל המחלקה האורולוגית במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר בוריס פרידמן. ד"ר פרידמן הינו אורולוג, ורופא בכיר במחלקת אורולוגיה במרכז הרפואי כרמל גם כן. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות בנושא: זיהומים חוזרים בדרכי השתן, דלקות בשתן, דלף שתן במאמץ, דחיפות במתן שתן, תכיפות במתן שתן, שלפוחית רגיזה, דלקת כרונית של השלפוחית, קרונקולה, בריחת שתן, ניתוחי בריחת שתן, צניחת כיס השתן, ניתוחי צניחת כיס שתן, פרולפס, שמיטת החלחולת, בדיקות אורודינמיות, ציסטוסקופיה אבחנתית, בעיות שליטה של דרכי השתן של נשים וגברים, הפרעות במתן שתן, שלפוחית שתן כאובה, אורולוגיה כללית ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום אורולוגיית נשים - אורוגינקולוגיה

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • מניעת דלקות בדרכי השתן לאחר יחסי מין.
    לירון
    08:44 04/04/17 04/04
    08:44
  • שלום רב,

    אני סובלת מדלקות שתן כתוצאה מיחסי מין ונרשם לי מקרודנטין. נאמר לי כבר פה על ידכם שכשלוקחים מקרודנטין פעם ביום אין זה משנה כמה פעמים ביום מקיימים יחסי מין. האורולוגית שהלכתי אליה לקבל מרשם ציינה כי כדאי לי לא לקיים יותר מפעם ביום כי זה מגרה את המקום וההשפעה על המקרודנטין לא מספיקה .
    1. האם אכן כך?
    2. כמו כן שאלה לגבי מיץ חמוציות לעומת כדורי חמוציות - זה משנה מה לוקחים למניעה? יש משהו יעיל יותר משני?
    3. הבנתי שחמוציות מתחרות עם חיידיקים אבל לא חיידקי E.COLI בעוד שהמקרודנטין הנו ספציפי לE COLI. כלומר שכדי להיות מכוסה מכל סוגי החיידקים אני צריכה לקחת את שניהם? הם יכולים לסתור אחד את השני?
    4. מומלץ להשתין לאחר יחסי מין. מה הכוונה לאחר? ממש מיד אחרי? "לקפוץ" מהמיטה לשירותים?

    לאחרונה המקרודנטין לא תמיד עוזר לי למרות שלאחר טיפול התרבית שלילית כך שאין לי עמידות אך מכאן כל השאלות כי ככל הנראה אני צריכה ל"תגבר" עם עוד טיפולים.

    תודה.

  • הגב ל: מניעת דלקות בדרכי השתן לאחר יחסי מין.

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • מניעת דלקות בדרכי השתן לאחר יחסי מין.
    ד"ר בוריס פרידמן
    08:07 30/05/17 30/05
    08:07
  • שלום לירון
    מקווה שעניתי על שאלותייך. בהצלחה.

    בברכה,
    ד"ר בוריס פרידמן, אורולוג מומחה בכירורגיה אורולוגית, רופא בכיר במחלקת אורולוגיה במרכז הרפואי כרמל שבחיפה.
    טלפון: 04-8250843
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: מניעת דלקות בדרכי השתן לאחר יחסי מין.

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026