X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום פסיכולוגיה
אודות הפורום
אודות פורום פסיכולוגיה

פורום פסיכולוגיה מנוהל על ידי מערכת האתר. הפורום הוקם על מנת לאפשר לכם לשאול מגוון שאלות הקשורות לפסיכולוגיה, כגון על טיפול בחרדות, טיפול באובססיות, טיפול בגישה הקוגניטיבית התנהגותית (CBT), פסיכולוגיה הומניסטית וחשיבה חיובית. בנוסף, בפורום ניתן לשאול על הגורמים לדיכאון, קשיים בזוגיות וטיפו...

פורום פסיכולוגיה מנוהל על ידי מערכת האתר. הפורום הוקם על מנת לאפשר לכם לשאול מגוון שאלות הקשורות לפסיכולוגיה, כגון על טיפול בחרדות, טיפול באובססיות, טיפול בגישה הקוגניטיבית התנהגותית (CBT), פסיכולוגיה הומניסטית וחשיבה חיובית. בנוסף, בפורום ניתן לשאול על הגורמים לדיכאון, קשיים בזוגיות וטיפול בזוגות, אבחון של חרדה, טיפול קצר מועד, יתרונות וחסרונות של טיפול תרופתי, הגשמה עצמית והגשמת הייעוד, פיתוח קריירה, ועוד. הנכם מוזמנים לפנות אל הפורום ולקבל מענה מקצועי לשאלותיכם בהקדם האפשרי.

מנהלי פורום פסיכולוגיה

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • שאלה לגבי קשר
    חן
    14:43 07/10/20 07/10
    14:43
  • שלום וברכה!
    יש לי התיעצות לגבי הקשר שלי עם גיסי

אחותי התחתנה מתי שהיתי ילדה, ואני מכירה הרבה שנים את גיסי ובשבילי הוא כמו עוד אח שלי.
    בגלל שיש לי אחות אחת יש לנו קשר טוב, ואנחנו נפגשות הרבה אז גם יוצא לי לפגוש את גיסי הרבה ולצאת איתם ולטייל איתם.
    ובגלל זה נוצר של קשר טוב ביני ולבין גיסי, יוצא לנו לשבת לדבר על כל מיני דברים וזה גרם לי לבטוח בו אמון, ולשתף אותו בדברים אישיים ולהתיעץ, אשתו(שזאת אחותי) יודעת שאנחנו מדברים וזה בסדר מבחינתה(היא סומכת עלינו)
    לפני שנתיים יצא לנו לשבת לדבר וגיסי אמר לי דברים שהיתי מופתעת
    כמו: שהוא מאד קרוב אלי ומרגיש אלי הרבה דברים ומאד רוצה לחבק אותי
    כמובן שאני בחיים לא יעשה דבר כזה לאחותי וגם בגלל שאני לא מרגישה מה שהוא מרגיש או שבאלי לחבק אותו.
    ומאז הוא קורה לי הרבה נשמה, מתוקה, מאמי וכל מיני דברים. ואני כל פעם מבקשת ממנו שיפסיק והוא באמת משתדל להפסיק לתקופה ואז חוזר על זה עוד פעם.
    לפני כמה שבועות הוא ביקש לדבר איתי ואז פתח בפני ממש הכל,
    שהוא מרגיש אלי מלא דברים הוא רוצה להשכיב אותי ולהביא אותי לאורגזמה
    והוא נמשך אלי מאד, יש פעמים שהוא חייב ללכת לישון ולראות תמונה שלי לפני, היתי בשוק ממש לא חשבתי שעד כדי כך הוא מרגיש אלי או בכלל שהוא רוצה לעשות לי את מה שהוא אמר.
    ומאד קשה לו בבית עם אשתו הוא פחות נמשך אליה, ויש להם בעיות באינטמיות ביניהם (הוא לא פרט בדיוק מה)
    ושהוא עושה סקס עם אשתו הוא חושב אלי.
    באותו רגע אמרתי לו שאני ממש לא רואה אותו ככה, אלה כמו אח גדול לא מעבר.
    וזה היה לו מאד קשה שאיך אני לא נמשכת אליו מה אין בו שלכן אני לא מרגישה ככה אליו, כמו שהוא מרגיש.
    הוא נמצא במצב לא טוב נפשי, והוא משתף אותי, וגם הוא אמר לי שאם היה קורה לי דבר כזה עם משהי אחרת לא גיסתו אז יש מצב מאד שהוא היה נופל ומקיים יחסיים
    אני לא יודעת מה להגיד לו? איך להגיב?
    ואיך לגרום למצב ולהשתנות?
    שיהיה לו טוב עם אשתו(זאת אחותי וחשוב לי שיהיה לה הכי טוב)
    כל המצב הזה גורם לי לא בנוח להיות לידו או בקרבתו .
    זאת ההתיעצות שלי
    מה לעשות? מה להגיב/להגיד? ואיך להגיב?
    תודה רבה על העזרה
    מחכה לתשובה

• הגב ל: שאלה לגבי קשר

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • שאלה לגבי קשר
    ערן שי
    15:12 07/10/20 07/10
    15:12
  • את צריכה להגיד לו שלאור מה שהוא מרגיש כלפיך את רוצה שלא יהיה הינכם שום קשר שעוקף את אחותך. ואם יש לו בעיות הזוגיות זה בעיה שלהם כבני זוג ושיפנו לקבלת ייעוץ או טיפול זוגי.

נשלח ע"י אפליקציית שאל את הרופא לאנדרואיד.
    בברכה,
    ערן שי הוא פסיכולוג, מאמן אישי בכיר, מדריך מנהלים ומטפל התנהגותי.
  • הגב ל: שאלה לגבי קשר

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2025