X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום מיילדות, הריון ולידה, אולטרסאונד
אודות הפורום
אודות פורום מיילדות, הריון ולידה, אולטרסאונד

פורום מיילדות, היריון ולידה שע"י מרכז רפואי כרמל (חיפה) מנוהל על ידי ד"ר ראובן קידר, ד"ר אניס כלדאוי וד"ר מירית טולדנו הכהן. ד"ר קידר הינו מנהל חדר לידה במרכז הרפואי כרמל שבחיפה, ד"ר אניס כלדאוי הינו רופא גינקולוג בכיר במחלקת נשים ויולדות וביחידה לכירורגיה גינקולוגית זעיר-פולשנית ובמרכז הר...

פורום מיילדות, היריון ולידה שע"י מרכז רפואי כרמל (חיפה) מנוהל על ידי ד"ר ראובן קידר, ד"ר אניס כלדאוי וד"ר מירית טולדנו הכהן. ד"ר קידר הינו מנהל חדר לידה במרכז הרפואי כרמל שבחיפה, ד"ר אניס כלדאוי הינו רופא גינקולוג בכיר במחלקת נשים ויולדות וביחידה לכירורגיה גינקולוגית זעיר-פולשנית ובמרכז הרב-תחומי לטיפול באנדומטריוזיס במרכז הרפואי כרמל, וד"ר מירית טולדנו הכהן היא רופאה מתמחה במיילדות ובגינקולוגיה במרכז הרפואי כרמל. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכן להעלות שאלות הנוגעות לאלחוש תרופתי טרם הלידה כגון אפידורל ופטידין, ניתוח קיסרי, חומצה פולית, סקירת מערכות, בדיקות היריון, מעקב היריון, צירים, רעלת היריון, לידה טבעית ובחילות בהיריון. כמו כן ניתן לשאול בנושאי בדיקות על-שמע (אולטרהסאונד), שקיפות עורפית, רפואה טרום-לידתית, סקירה מוקדמת ומאוחרת, בדיקות לאבחון מומים עובריים, דיקור מי שפיר, אבחון באולטרהסאונד, בדיקה גנטית, בדיקות על-קול אגניות, בדיקות דופלר, אקו לב עובר, מעקב גדילה, משככי כאבים, ייעוץ טרום-הריוני, דיון לגבי צורת לידה, אפילפסיה בהיריון ועוד. הינכן מוזמנות ללמוד מניסיונן של גולשות אחרות בפורום, ולהיעזר בצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכן במהירות האפשרית.

מנהלי פורום מיילדות, הריון ולידה, אולטרסאונד

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • שק הריון ושק חלמון ללא עובר
    נאדיה
    16:36 25/04/19 25/04
    16:36
  • בוקר טוב. מחזור אחרון היה ב1/3/2019 אמורה להיות שבוע 7+5 היום עשיתי אולטראסאונד והרופאה אמרה לי שהיא רואה שק שגדל מהפעם האחרונה( הייתה בשבוע 5) ורואה שק חלמון אבל לא רואה עובר. ובקשה לחזור בעוד שבוע. אני מאוווד עצובה האם יש סיכוי שתראה עובר עוד שבוע? או להשלים עם זה שההריון הופסק??.
    אני מצרפת צילום אולטראסאונד

נשלח ע"י אפליקציית שאל את הרופא לאייפון.
  • הגב ל: שק הריון ושק חלמון ללא עובר

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    ד"ר אניס כלדאוי
    09:39 26/04/19 26/04
    09:39
  • אם בבדיקה שלפני האחרונה ראו שק הריון ללא שק חלמון והפעם הרופאה ראתה גם שק הריון וגם שק חלמון אז בהחלט יש סיכוי להריון תקין.
    הדרך הנכונה לדעת אם מדובר בהריון תקין היא לבצע מעקב סונוגרפי ואכן הייתי חוזר על הבדיקה בעוד שבוע ימים.

בברכה,
    ד"ר אניס כלדאוי, מומחה בתחום כירורגיה גניקולוגית זעיר פולשנית, מנתח בכיר במחלקת נשים ויולדות במרכז הרפואי כרמל ורופא בכיר ביחידה לכירורגיה גניקולוגית זעיר פולשנית ובמרכז הרב תחומי לטיפול באנדומטריוזיס בכרמל.

פייסבוק: ד"ר אניס כלדאוי

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • שק הריון ושק חלמון ללא עובר.. המשך
    נאדיה
    13:24 02/05/19 02/05
    13:24
  • שלום ד?ר אתמול הייתי אצל הרופאה ושוב אמרה שהמצב אותו דבר שק הריון וחלמון ללא עובר ונתנה לי הפנייה למיון לסיום הריון. במיון בפוריה בדק אותי רופא נשים דרך אולטראסאונד והתעקש לא למהר.. אמר שק החלמון אינו נראה עייף והוא נראה מצויין והוא רואה משהו אבל לא בטוח.. חיפש וחיפש וחיפש עד שמצא משהו כמו הד עוברי עם דופק המתאים ל 6 שבועות נמצא ואני גם ראיתי את הדופק אני בטוחה בזה. וכתב במכתב השחרור: רחם בגודל ומרקם תקיני, בחלל הרחם שק הריון עם הד חלמון ובספק הד עוברי המתאים ל6 שב?, דופק???
    לסיכום; לא יכול לשלול הריון תקין או הפלה נחדית, לאור שהאישה סימפטומטית יש מרום להמתין ולחזור על בדיקת us עוד שבוע.
    שאלתי.... האם יש תקווה שזה נכון? אני ראיתי משהו לבן כזה מאחורי שק החלמון נדבק לרחם וראיתי אותו דופק... יש מצב שאני באמת בשבוע 6 להריון למרות שגיליתי הריון בלי יום של איחור???

• הגב ל: שק הריון ושק חלמון ללא עובר.. המשך

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • שק הריון ושק חלמון ללא עובר.. המשך
    ד"ר אניס כלדאוי
    15:28 04/05/19 04/05
    15:28
  • אם הרופא שבדק אותך חושד שמא ייתכן ומדובר בהריון תקין ובבהיעדר תסמינים חריגים אצלך הייתי ממתין.

בברכה,
    ד"ר אניס כלדאוי, מומחה בתחום כירורגיה גניקולוגית זעיר פולשנית, מנתח בכיר במחלקת נשים ויולדות במרכז הרפואי כרמל ורופא בכיר ביחידה לכירורגיה גניקולוגית זעיר פולשנית ובמרכז הרב תחומי לטיפול באנדומטריוזיס בכרמל.

פייסבוק: ד"ר אניס כלדאוי
  • הגב ל: שק הריון ושק חלמון ללא עובר.. המשך

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    פרח
    20:29 27/04/20 27/04
    20:29
  • היי
    הסיפור שלי די דומה לשלך.
    אני נמצאת בדיוק באותו השלב.
    מקווה מאוד שהיה בסוף הריון תקין
    ולידה בידיים מלאות.
    אנא עדכני אותי.
    גם אני די בלחץ

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    שבוע 7+5
    18:57 23/07/20 23/07
    18:57
  • היי
    ווסת אחרונה 1.6
    לאחר בדיקת רופא נשים לא נמצא שק הריון אך היה נוזל האופנתי למיון
    מעקב חוזר לאחר שבוע שוב במיון הטכנית לא רואה כלום מעבירה אותי לחדר אחר לבדיקת. נקרא יחידה וכן רואה שק ללא קוטב עוברי. שוב מעקב שבוע לאחר מכן נצפה שק עם חלמון ללא קוטב ..שוב שבוע מעקב אותה סיטואציהאבל שק ההריון גדל6/15 מ"מ עם ys ללא הד עוברי עדיין
    Tvs- שק 30/10 מ"מ עם ys+לא נראה עד עוברי..ושוב מעקב בעוד שבועיים מחכה ובלחץץץ מה יהיה כי לא בא לי לעבור שוב הפלה (שנה לפני הריון מחוץ לרחם חצוצרה ימינית טופלתי בשני זריקות אשמח לשמוע חוות דעת ואם יש סיכוי להריון תקין או להפעלה בשבוע הבא חשוב לציין האולטראסונד נצפה שק חלמון וטוענת שרואה כדוריות/נק דם או משו אחר לא בטוחה הרופאה

קבצים מצורפים:

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    חוי
    15:16 18/10/20 18/10
    15:16
  • גם לי קורה אותו דבר הריון עם שק הריון ושק חלמון בלי עובר מה אפשר לעשות

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2024