X

מדורים:

  •      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:




פורום מיילדות, הריון ולידה, אולטרסאונד
אודות הפורום
אודות פורום מיילדות, הריון ולידה, אולטרסאונד

פורום מיילדות, היריון ולידה שע"י מרכז רפואי כרמל (חיפה) מנוהל על ידי ד"ר ראובן קידר, ד"ר אניס כלדאוי וד"ר מירית טולדנו הכהן. ד"ר קידר הינו מנהל חדר לידה במרכז הרפואי כרמל שבחיפה, ד"ר אניס כלדאוי הינו רופא גינקולוג בכיר במחלקת נשים ויולדות וביחידה לכירורגיה גינקולוגית זעיר-פולשנית ובמרכז הר...

פורום מיילדות, היריון ולידה שע"י מרכז רפואי כרמל (חיפה) מנוהל על ידי ד"ר ראובן קידר, ד"ר אניס כלדאוי וד"ר מירית טולדנו הכהן. ד"ר קידר הינו מנהל חדר לידה במרכז הרפואי כרמל שבחיפה, ד"ר אניס כלדאוי הינו רופא גינקולוג בכיר במחלקת נשים ויולדות וביחידה לכירורגיה גינקולוגית זעיר-פולשנית ובמרכז הרב-תחומי לטיפול באנדומטריוזיס במרכז הרפואי כרמל, וד"ר מירית טולדנו הכהן היא רופאה מתמחה במיילדות ובגינקולוגיה במרכז הרפואי כרמל. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכן להעלות שאלות הנוגעות לאלחוש תרופתי טרם הלידה כגון אפידורל ופטידין, ניתוח קיסרי, חומצה פולית, סקירת מערכות, בדיקות היריון, מעקב היריון, צירים, רעלת היריון, לידה טבעית ובחילות בהיריון. כמו כן ניתן לשאול בנושאי בדיקות על-שמע (אולטרהסאונד), שקיפות עורפית, רפואה טרום-לידתית, סקירה מוקדמת ומאוחרת, בדיקות לאבחון מומים עובריים, דיקור מי שפיר, אבחון באולטרהסאונד, בדיקה גנטית, בדיקות על-קול אגניות, בדיקות דופלר, אקו לב עובר, מעקב גדילה, משככי כאבים, ייעוץ טרום-הריוני, דיון לגבי צורת לידה, אפילפסיה בהיריון ועוד. הינכן מוזמנות ללמוד מניסיונן של גולשות אחרות בפורום, ולהיעזר בצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכן במהירות האפשרית.

מנהלי פורום מיילדות, הריון ולידה, אולטרסאונד

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • מיקום שליה
    Lali11
    20:47 07/11/18 07/11
    20:47
  • לפני יומיים ביצעתי אולטראוסנד הערכת משקל + מיקום שליה (שבןע 38+5) לאורך ההריון השליה הוגדרה כשליה מרגינלית.
    לדברי הטכנאית שעשתה לי את האולטרסטונד השליה כעת כ 3 ס"מ מהפתח.
    האם ניתן לסמוך על ממצאים של טכנאית? האם במצב זה יש אפשרות ללידה נרתיקית?
    האם בכל זאת יש סיכון לדימום במהלך הלידה בשל כלי דם שלא זזו עם השליה? האם יש עדיים סיכון להיפרדות שליה?

    זהו הריון שלישי והלידה השנייה שלי הייתה מאוד טראומטית וקשה, אחריה אושפזתי בבית החולים ל 6 ימים עם קטטר ועברתי סבל נוראי ואני בחששות נוראיים להגיע שוב למשהו שהוא חירום.

  • הגב ל: מיקום שליה

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • מיקום שליה
    ד"ר אניס כלדאוי
    08:41 08/11/18 08/11
    08:41
  • שלום רב,
    ברמת העיקרון שליה הרחוקה 3 סמ מהפה הפנימי של הצוואר לא נחשבת לשליה מרגינלית וכן מאפשרת לידה נרתיקית. השליה אינה איבר נייד והיא מושרשת בקיר הרחם אם כי בכל לידה ובכל מיקום של השליה יכולה להתפתח היפרדות שליה. אני מזמין אותך להגיע לבדיקה טרום לידתית במיון יולדות באחד הבקרים בכדי לקבל הערכה מותאמת אישית, להכיר את ההסטוריה המיילדותית לעומק, ולהפיג חששותייך.
    שיהיה בהצלחה!


    נשלח ע"י אפליקציית שאל את הרופא לאייפון.
    בברכה,
    ד"ר אניס כלדאוי, מומחה בתחום כירורגיה גניקולוגית זעיר פולשנית, מנתח בכיר במחלקת נשים ויולדות במרכז הרפואי כרמל ורופא בכיר ביחידה לכירורגיה גניקולוגית זעיר פולשנית ובמרכז הרב תחומי לטיפול באנדומטריוזיס בכרמל.

    פייסבוק: ד"ר אניס כלדאוי
  • הגב ל: מיקום שליה

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026