X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום מחלות אף וסינוסים
אודות הפורום
אודות פורום מחלות אף וסינוסים

פורום מחלות אף וסינוסים שע"י מחלקת אף אוזן גרון, מרכז רפואי כרמל (חיפה) מנוהל על ידי ד"ר ג'ני ג'רבשיאן. ד"ר ג'ני ג'רבשיאן שהינה מומחית במחלות אף אוזן גרון - גידולי ראש וצוואר, ורופאה בכירה במחלקת אף אוזן גרון - גידולי ראש וצוואר במרכז הרפואי כרמל, חיפה. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלו...

פורום מחלות אף וסינוסים שע"י מחלקת אף אוזן גרון, מרכז רפואי כרמל (חיפה) מנוהל על ידי ד"ר ג'ני ג'רבשיאן. ד"ר ג'ני ג'רבשיאן שהינה מומחית במחלות אף אוזן גרון - גידולי ראש וצוואר, ורופאה בכירה במחלקת אף אוזן גרון - גידולי ראש וצוואר במרכז הרפואי כרמל, חיפה. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות לסינוסיטיס, פוליפים באף, גידולים שפירים בחלל האף והסינוסים, סינוסיטיס חריפה, סינוסיטיס כרונית, גידולים ממאירים בחלל האף והסינוסים, דימום מהאף, אפיסטקסיס, קושי נשימה דרך האף, סטיית מחיצת האף, הגדלה של הקונכיות, DEVIATED SEPTUM, ניתוחי אף וסינוסים, FESS (ניתוח אנדוסקופי של הסינוסים), סיבוכים של ניתוחי סינוסים, ניתוחי מחיצת האף והקונכיות, גופים זרים באף ושאלות כלליות בנושא מחלות האף ותעלות הסינוס. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בצוות העונות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום מחלות אף וסינוסים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • מה בין שיעול לסטייה במחיצה ומה לעשות?
    הדר
    17:45 23/04/22 23/04
    17:45
  • שלום, זה שנים שאני סובלת רבות משיעול קשה (לפעמים 3-4 חודשים רצוף). שמתי לב כי מה שגורם לזה זה שאני נמצאת בחלל סגור לא מאוורר. שאני נמצאת בבית שהוא סגור, אחרי כמה זמן, מתחיל לי התקף של שיעול שלא פוסק ואם אני יוצאת החוצה לאוויר הפתוח זה ממש עוזר ונרגע.
    כמו-כן במקביל התחלתי לסבול בשנים האחרונות מסינוסיט ולאחרונה החלטתי לעשות ct כדי לנסות למצוא פיתרון. הבדיקה הראתה כי מדובר בסטייה חמורה במחיצת האף (כמעט חסימה מלאה). הרופא שהלכתי אליו אמר כי הסינוסים תקינים ובגלל הסטייה כל פעם שאני טיפה מצוננת זה ישר גורם לדלקות וסינוסיטיס.
    גם עכשיו אני סובלת כבר כמה ימים משיעול ואף גדוש מאד. זה ממש מקשה עלי לתפקד והבעייה שלא רק האף סתום, אלא זה גם יורד בגרון וממש חוסם לי את הנשימה. בגלל שזה גורם לתחושה של חנק ואני לא מצליחה לנשום זה גורם לי להקיא כדי שהחסימה תשתחרר. רק היום זה קרה מס' פעמים.
    האם הסיבה לשיעול הזה גם נגרם מהסטייה במחיצה?
    יש לי משהו שאני יכולה לעשות עם זה?
    (הרופא אמר שעלי לעשות ניתוח לתקן את המחיצה. קצת הרגיש לי שהוא מוכר לי לעשות אצלו. בכל מקרה זה לא על הפרק). יש משהו אחר שכן יוכל לעזור? אני ממש סובלת מזה..אני כבר לא יכולה להמשיך ככה.
    אודה לעצה בנושא, תודה

• הגב ל: מה בין שיעול לסטייה במחיצה ומה לעשות?

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • מה בין שיעול לסטייה במחיצה ומה לעשות?
    ד"ר ג'ני ג'רבשיאן
    08:28 28/04/22 28/04
    08:28
  • שלום, הדר.
    לא ניתן להסביר את התקפי השיעול ע"י סטית מחיצת אף.
    כן תתכן נטיה לסינוסיטיס אחרי ארואעי מחלות וירוליות בעיקבות סטית מחיצת אף. ממליצה על המשך בירור דרך רופא ריאות.

בברכה,
    ד"ר ג'ני ג'רבשיאן, מומחית במחלות אף אוזן גרון - גידולי ראש וצוואר, ורופאה בכירה במחלקת אף אוזן גרון - גידולי ראש וצוואר במרכז הרפואי כרמל, חיפה.
    מייל: [email protected]
    טלפון: 04-8250279
  • הגב ל: מה בין שיעול לסטייה במחיצה ומה לעשות?

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2025