X

מדורים:

  •      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:




פורום מחלות אף וסינוסים
אודות הפורום
אודות פורום מחלות אף וסינוסים

פורום מחלות אף וסינוסים שע"י מחלקת אף אוזן גרון, מרכז רפואי כרמל (חיפה) מנוהל על ידי ד"ר ג'ני ג'רבשיאן. ד"ר ג'ני ג'רבשיאן שהינה מומחית במחלות אף אוזן גרון - גידולי ראש וצוואר, ורופאה בכירה במחלקת אף אוזן גרון - גידולי ראש וצוואר במרכז הרפואי כרמל, חיפה. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלו...

פורום מחלות אף וסינוסים שע"י מחלקת אף אוזן גרון, מרכז רפואי כרמל (חיפה) מנוהל על ידי ד"ר ג'ני ג'רבשיאן. ד"ר ג'ני ג'רבשיאן שהינה מומחית במחלות אף אוזן גרון - גידולי ראש וצוואר, ורופאה בכירה במחלקת אף אוזן גרון - גידולי ראש וצוואר במרכז הרפואי כרמל, חיפה. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות לסינוסיטיס, פוליפים באף, גידולים שפירים בחלל האף והסינוסים, סינוסיטיס חריפה, סינוסיטיס כרונית, גידולים ממאירים בחלל האף והסינוסים, דימום מהאף, אפיסטקסיס, קושי נשימה דרך האף, סטיית מחיצת האף, הגדלה של הקונכיות, DEVIATED SEPTUM, ניתוחי אף וסינוסים, FESS (ניתוח אנדוסקופי של הסינוסים), סיבוכים של ניתוחי סינוסים, ניתוחי מחיצת האף והקונכיות, גופים זרים באף ושאלות כלליות בנושא מחלות האף ותעלות הסינוס. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בצוות העונות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום מחלות אף וסינוסים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • שימוש של חודש מלא בתרסיס סטרואידי לאף
    אוהד
    07:00 17/04/22 17/04
    07:00
  • ד"ר חג שמח!
    על רקע דלקת אלרגית באף (ללא אלרגן מובהק) יש חסימה של אזור ההרחה ובהתאם ירידה קשה בחוש ריח וטעם מספר שנעם. לא ניצפו פוליפים או סינוסיטיס.
    כבר חודש אני משתמש בתרסיס סטרואידים 2 לחיצות בכל בוקר בכל נחיר.ניתן לומר כי כעת לאחר השימוש בתרסיס אני מצליח להריח אך ורק בושם בקצה אף ולא יותר.חוש טעם אין וגם לא חוש ריח מעבר לבושם בקצה האף.
    האם לדעתך משך שימוש של חודש בתרסיס סטרואידי מספיק כדי לקבוע שטיפול זה לא מספיק יעיל?

  • הגב ל: שימוש של חודש מלא בתרסיס סטרואידי לאף

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • שימוש של חודש מלא בתרסיס סטרואידי לאף
    ד"ר ג'ני ג'רבשיאן
    08:21 17/04/22 17/04
    08:21
  • שלום, אוהד.
    לאור השיפור (אפילו קל) ממליצה להמשיך את הטיפול בתרסיס הסטרואידלי.
    ממליצה בנוסף להקפיד בצע שטיפות אף במי מלח (עדיף במתקן ייעודי כגון נטיפוט או בקבוק פלו) כ- 10 דקות לפני שימוש בתרסיס הסטרואידלי. השטיפה צפויה לשפר את פעילות התרסיס.
    רפואה שלמה

    בברכה,
    ד"ר ג'ני ג'רבשיאן, מומחית במחלות אף אוזן גרון - גידולי ראש וצוואר, ורופאה בכירה במחלקת אף אוזן גרון - גידולי ראש וצוואר במרכז הרפואי כרמל, חיפה.
    מייל: [email protected]
    טלפון: 04-8250279
  • הגב ל: שימוש של חודש מלא בתרסיס סטרואידי לאף

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2025