X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום מחלות אף וסינוסים
אודות הפורום
אודות פורום מחלות אף וסינוסים

פורום מחלות אף וסינוסים שע"י מחלקת אף אוזן גרון, מרכז רפואי כרמל (חיפה) מנוהל על ידי ד"ר ג'ני ג'רבשיאן. ד"ר ג'ני ג'רבשיאן שהינה מומחית במחלות אף אוזן גרון - גידולי ראש וצוואר, ורופאה בכירה במחלקת אף אוזן גרון - גידולי ראש וצוואר במרכז הרפואי כרמל, חיפה. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלו...

פורום מחלות אף וסינוסים שע"י מחלקת אף אוזן גרון, מרכז רפואי כרמל (חיפה) מנוהל על ידי ד"ר ג'ני ג'רבשיאן. ד"ר ג'ני ג'רבשיאן שהינה מומחית במחלות אף אוזן גרון - גידולי ראש וצוואר, ורופאה בכירה במחלקת אף אוזן גרון - גידולי ראש וצוואר במרכז הרפואי כרמל, חיפה. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות לסינוסיטיס, פוליפים באף, גידולים שפירים בחלל האף והסינוסים, סינוסיטיס חריפה, סינוסיטיס כרונית, גידולים ממאירים בחלל האף והסינוסים, דימום מהאף, אפיסטקסיס, קושי נשימה דרך האף, סטיית מחיצת האף, הגדלה של הקונכיות, DEVIATED SEPTUM, ניתוחי אף וסינוסים, FESS (ניתוח אנדוסקופי של הסינוסים), סיבוכים של ניתוחי סינוסים, ניתוחי מחיצת האף והקונכיות, גופים זרים באף ושאלות כלליות בנושא מחלות האף ותעלות הסינוס. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בצוות העונות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום מחלות אף וסינוסים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • אף נסתם כל מספר שעות
    בן
    03:47 26/03/18 26/03
    03:47
  • שלום פרופ',
    לפני מספר שנים עברתי ניתוח מחיצה באף.
    השנים חלפו והאף ממשיך להיסתם לי באופן תמידי וקבוע.
    אין יום שבו האף לא נסתם לי מספר פעמים ואני נאלץ בכל פעם להשתמש באחד התרסיסים על מנת שהצד הסתום ייפתח ואוכל לנשום מן האף. אני מתעורר בכל בוקר עם אף סתום לפחות באחת משני צדדי האף,משתמש בתרסיס על מנת לפתוח ולאחר מספר שעות שוב נסתם לי האף.
    הרופא אשר אצלו עברתי את הניתוח בעבר הציע ניתוח חוזר להקטנת הקונכיות התחתונות.
    האם אכן זהו הפיתרון אשר יגרום אחת ולתמיד לאף לחדול מלהיסתם בכל יום?
    כמו כן, הוא אמר כי בסיום הניתוח יכניס טמפונים משני הצדדים למשך ארבעה ימים לצורך מניעת אפשרות של דימום לאחר הניתוח.
    עניין הטמפונים לארבעה ימים מאוד מבהיל אותי. המשמעות היא ארבעה ימים שלמים ללא כל אפשרות נשימה מהאף. עברתי את זה לאחר הניתוח הראשון למשך יממה אחת וזה זכור לי כחוויה נוראית. 24 שעות עם טמפונים בתוך האף הרגישו לי כמו נצח. איך אוכל לשרוד ארבעה ימים כאלה מבלי להשתגע ולשמור על שפיות הדלת?
    האם זה הכרחי לדעתך?
    אודה לך מאוד על תשובה.

• הגב ל: אף נסתם כל מספר שעות

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • אף נסתם כל מספר שעות
    פרופ' מ"ק נחמה אורי
    12:03 26/03/18 26/03
    12:03
  • שלום רב
    אכן, אם הקונכיות גדולות, יעזור להקטין אותן.
    אני וחברי אם שמים טמפונים, זה ל 24 שעות.
    4 ימים זה יותר מדי לטעמי.
    בהצלחה
    פרופ מק אורי נחמה

בברכה,
    פרופ' מ"ק נחמה אורי, מומחית רפואת אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר, ולשעבר מנהלת יחידת אף וסינוסים במרכז הרפואי כרמל שבחיפה.
    לצורכי ייעוץ ישנו החזר של 70% מכללית מושלם.
    טלפון במרפאה: 077-9974-150
    מייל: [email protected]

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • shay agnon
    בן
    12:55 26/03/18 26/03
    12:55
  • אני מודה לך על התשובה!
    האם יש לך השערה מה הסיבה לכך שהוא בוחר להשאיר טמפונים למשך ארבעה ימים שלמים לאחר ניתוח הקטנת קונכיות?
    (אחרי הניתוח מחיצה השאיר לי את הטמפונים ל 24 שעות. האם בניתוח זה יש סיבה שמצדיקה ארבעה ימים של טמפונים באף?)

• הגב ל: shay agnon

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • shay agnon
    פרופ' מ"ק נחמה אורי
    15:53 26/03/18 26/03
    15:53
  • הוא כנראה פוחד מדימום.
    אף אחד כבר לא משאיר טמפונים כל כך הרבה זמן

בברכה,
    פרופ' מ"ק נחמה אורי, מומחית רפואת אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר, ולשעבר מנהלת יחידת אף וסינוסים במרכז הרפואי כרמל שבחיפה.
  • הגב ל: shay agnon

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • אף נסתם כל מספר שעות
    הן
    15:55 26/03/18 26/03
    15:55
  • זה טירוף מוחלט,נכון?

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • אף נסתם כל מספר שעות
    פרופ' מ"ק נחמה אורי
    11:03 27/03/18 27/03
    11:03
  • ???

בברכה,

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • אף נסתם כל מספר שעות
    בן
    12:16 27/03/18 27/03
    12:16
  • להשאיר טמפונים למשך ארבעה ימים לאחר ניתוח.. (לזה התכוונתי כששאלתי אם גם לדעתך זה טירוף מוחלט ..)

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • אף נסתם כל מספר שעות
    פרופ' מ"ק נחמה אורי
    12:31 27/03/18 27/03
    12:31
  • אני לא שופטת אף רופא

בברכה,

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026