X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום מחלות אף וסינוסים
אודות הפורום
אודות פורום מחלות אף וסינוסים

פורום מחלות אף וסינוסים שע"י מחלקת אף אוזן גרון, מרכז רפואי כרמל (חיפה) מנוהל על ידי ד"ר ג'ני ג'רבשיאן. ד"ר ג'ני ג'רבשיאן שהינה מומחית במחלות אף אוזן גרון - גידולי ראש וצוואר, ורופאה בכירה במחלקת אף אוזן גרון - גידולי ראש וצוואר במרכז הרפואי כרמל, חיפה. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלו...

פורום מחלות אף וסינוסים שע"י מחלקת אף אוזן גרון, מרכז רפואי כרמל (חיפה) מנוהל על ידי ד"ר ג'ני ג'רבשיאן. ד"ר ג'ני ג'רבשיאן שהינה מומחית במחלות אף אוזן גרון - גידולי ראש וצוואר, ורופאה בכירה במחלקת אף אוזן גרון - גידולי ראש וצוואר במרכז הרפואי כרמל, חיפה. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות לסינוסיטיס, פוליפים באף, גידולים שפירים בחלל האף והסינוסים, סינוסיטיס חריפה, סינוסיטיס כרונית, גידולים ממאירים בחלל האף והסינוסים, דימום מהאף, אפיסטקסיס, קושי נשימה דרך האף, סטיית מחיצת האף, הגדלה של הקונכיות, DEVIATED SEPTUM, ניתוחי אף וסינוסים, FESS (ניתוח אנדוסקופי של הסינוסים), סיבוכים של ניתוחי סינוסים, ניתוחי מחיצת האף והקונכיות, גופים זרים באף ושאלות כלליות בנושא מחלות האף ותעלות הסינוס. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בצוות העונות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום מחלות אף וסינוסים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • תוצאות סיטי
    אריאל
    19:56 01/04/17 01/04
    19:56
  • שלום
    אחרי 11 חודש של סינוסיטיס ואחרי בדיקת אינדוסקופיה תקינה
    הרופא שלח אותי בגלל כאבים בלחי שמאל ובלסת העליונה וגודש באף שמאל ונזלת אחורית בצד שמאל לסיטי
    וקיבלתי את הפענוח רציתי לדעת מה זה אומר :
    טופוגרפיה של מערות הפנים
    אוורור תקין של מערות הפנים
    מלבד התעבות רירית פוליפואידית מינימאלית במערת הלסת משמאל
    אוורור תקין של תאי האטמואיד
    ציפוי רירית מעט מעובה בחלל האף
    מבנה גרמי שמור
    סיכום:
    ללא ממצא מיוחד
    הבנתי שאין ממצב מיוחד אבל מה זה רירית פוליפאידית וציפוי רירית מעובה
    לאור המשך הגודש בצד שמאל וכאבי הלחי והלסת העלוינה מתחת ללחי שמאל שנמשכים למרות הממצאים האם יש לפנות לרופא לקבלת טיפול?

• הגב ל: תוצאות סיטי

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • תוצאות סיטי
    פרופ' מ"ק נחמה אורי
    21:47 01/04/17 01/04
    21:47
  • שלום רב
    הסיטי למעשה תקין.
    איך נעשתה אבחנת הסינוסיטיס קודם? רירית פוליפואידית זו רירית מעובה.
    היית אצל רופא שיניים?
    פרופ מק אורי

בברכה,
    פרופ' מ"ק נחמה אורי, מומחית רפואת אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר, ולשעבר מנהלת יחידת אף וסינוסים במרכז הרפואי כרמל שבחיפה.
    לצורכי ייעוץ ישנו החזר של 70% מכללית מושלם.
    טלפון במרפאה: 077-9974-150
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: תוצאות סיטי

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • המשך סינוסיטיס תגובה
    אריאל
    22:11 01/04/17 01/04
    22:11
  • למעשה זו הסטוריה ארוכה
    במאי 2016 התחילו לי שיעולים ונזלת אחורית.
    הרופאה המשפחה חשבה שזה ברונכיטיס נתנה אנטיביוטיקה זה לא עזר.
    אחר כך הפונתי לאף אוזן גרון והרופא אבחן סינוסיטיס נתן לי דאלאצין השיעול הפסיק
    אך הנזלת האחורית המשיכה .
    בדצמבר האחרון בדצמבר 2016 שוב הרגשתי ,שיש לי נזלת חומה ושיעול הלכתי לרופא אבחן שוב, התקף סינוסיטיס נתן לי ציפרדקס אנטיביוטיקה ואמר לי שיש לי בעיה בצד שמאל זליגה של הפרשה אחורית
    אחרי חודש של אנטיביטיקה המשיכו ההפרשות הלכתי אליו נתן לי סטרואידים שלא עזרו בהמשך עשיתי את הסיטי
    יש לציין שהיתי אצל רופא אלרגיה שלא מצא כלום .
    הנזלת האחורית ממשיכה עדיין לפעמים כאבים בלחי שמאל וגם בשיניים העליונות
    יש דבר אחד שלא יודע אם רלוונטי
    שכבר התופעה הזו שנים יש לי אותה
    שאני פותח את הפה יש לי כמו קליק בלסת העליונה בצד שמאל כמו שריר כזה היתי אצל פה ולסת עשו צילום לא מצאו כלום
    וכן ב2014 היתי אצל רופא שיניים עישיתי צילום פנורמי מצאו 4 סתימות
    ולפני 3 חודשים עשיתי החלפת כתר בצד שמאל בלסת העליונה שן 16 אם אני לא טועה אך ללא שום צילום פנורמי
    מה שמפריע לי זה הנזלת האחורית שלפעמים בצד שמאל זולגת ולפעמים מקדימה משני הצדדים ושמתי לב לתופעה של דמעת בצד שמאל ולפעמים ימין של העיין שהולכת וחוזרת לסירוגין
    בשלושה ימים האחרונים והמון התעטשויות

• הגב ל: המשך סינוסיטיס תגובה

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • המשך סינוסיטיס תגובה
    פרופ' מ"ק נחמה אורי
    08:57 02/04/17 02/04
    08:57
  • למעשה לא לגמרי ברור אם היתה לך סינוסיטיס.
    כי הייתי מצפה שאם יש לך עדיין תופעות הסיטי יהיה פתולוגי.
    כנראה שמדובר בכל זאת בנזלת וזו מוטורית (סוג של נזלת).
    תנסה טיפול בספריי סטרואידלי מספר חודשים.
    בהצלחה
    פרופ' אורי

בברכה,
    פרופ' מ"ק נחמה אורי, מומחית רפואת אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר, ולשעבר מנהלת יחידת אף וסינוסים במרכז הרפואי כרמל שבחיפה.
    לצורכי ייעוץ ישנו החזר של 70% מכללית מושלם.
    טלפון במרפאה: 077-9974-150
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: המשך סינוסיטיס תגובה

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026