X

מדורים:

  •      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:




פורום גסטרואנטרולוגיה ילדים
אודות הפורום
אודות פורום גסטרואנטרולוגיה ילדים

פורום גסטרואנטרולוגיה ילדים שע"י מחלקת ילדים שבמרכז רפואי כרמל (חיפה) מנוהל על ידי ד"ר יגאל אלנברג, גסטרואנטרולוג ילדים בכיר במחלקת ילדים במרכז הרפואי כרמל, הנמנה על סגל הרופאים הביכירים שבמחלקת ילדים בבי"ח כרמל שבחיפה שבראשותו של פרופ' גיורא פילר, פרופ' חבר קליני בפקולטה לרפואה של הטכניון...

פורום גסטרואנטרולוגיה ילדים שע"י מחלקת ילדים שבמרכז רפואי כרמל (חיפה) מנוהל על ידי ד"ר יגאל אלנברג, גסטרואנטרולוג ילדים בכיר במחלקת ילדים במרכז הרפואי כרמל, הנמנה על סגל הרופאים הביכירים שבמחלקת ילדים בבי"ח כרמל שבחיפה שבראשותו של פרופ' גיורא פילר, פרופ' חבר קליני בפקולטה לרפואה של הטכניון, רופא ילדים בכיר ומומחה בהפרעות שינה בילדים ובמבוגרים ומנהל מחלקת הילדים בביה"ח כרמל. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות לכאבי בטן בילדים, עצירות בילדים, ריפלוקס קיבתי וושטי, מחלות מעי דלקתיות, בליעת גופים זרים, רגישות לחלבון חלב פרה, מחלות כבד בילדים, כשל בשגשוג בילדים, צליאק בילדים, דימום רקטאלי ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה ילדים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • חיידק בבדיקות צואה
    מיטל
    17:09 26/06/18 26/06
    17:09
  • שלום רב ,
    הבת שלי בת 6.5 וסבלה במשך שבוע מחום וכאבי בטן ,נאמר לנו שמדובר בוירוס ככל הנראה ,יש לציין כי מאז חלפו כשבועיים והילדה חסרת תיאבון ומתלוננת מדי פעם על כאבי בטן ,בבדיקות צואה נמצא שיש חיידק שמקורו במזון שלא בושל היטב ,לא קיבלנו טיפול תרופתי והופנינו לרופא גסטרו ילדים ,התור הקרוב ביותר במרפאה בעוד למעלה מחודש ,האם נדרש לבצע בדיקות דם טרם ההגעה לרופא ? האם בדיקת צואה מתחילת החודש תהיה רלוונטית חודש אחרי? אני מוכנה ללכת לרופא באופן פרטי אם התור יהיה מהיר יותר ,קבעו לי תור לד"ר אלטר ואני לא מוצאת שעובד באופן פרטי ,אודה לעזרתכם.

  • הגב ל: חיידק בבדיקות צואה

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • חיידק בבדיקות צואה
    ד"ר יגאל אלנברג
    07:32 28/06/18 28/06
    07:32
  • שלום רב,

    קשה להגיד מהסיפור בלבד. ישנם רופאי גסטרו שמקבלים באופן פרטי.
    במקרה אני ד"ר אלטר ואני לא מקבל באופן פרטי. אך יש רופאים שכן - ניתן להתעדכן במושלם למי ניתן לגשת.
    במידה ומפנים לגסטרואנטרולוג לרוב מומלץ לראות מעבדה כולל ספירת דם, כימיה מלאה כולל אלבומין ומדדי דלקת, צליאק לפחות כבסיס.
    כמו כן תרבית צואה עדכנית במידה וממשיכה להתלונן.
    בברכה,

    בברכה,
    ד"ר יגאל אלנברג, גסטרואנטרולוג ילדים במחלקת ילדים במרכז הרפואי כרמל.
    להמנת תורים: 04-8250247
    טלפון ליצירת קשר איתי - 048250354
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: חיידק בבדיקות צואה

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026