X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום אף אוזן גרון לרינגולוגיה, מיתרי הקול
אודות הפורום
אודות פורום אף אוזן גרון לרינגולוגיה, מיתרי הקול

פורום אף אוזן גרון לרינגולוגיה שע"י מחלקת אף אוזן גרון, מרכז רפואי כרמל מנוהל על ידי פרופסור אילנה דואק, רופאת אף-אוזן-גרון בכירה, מומחית בתחום גידולי ראש וצוואר וכירורגייה אונקולוגית לגידולי ראש וצוואר ויו"ר איגוד רופאי אף אוזן וגרון בישראל ומנהלת מחלת אף אוזן גרון במרכז רפואי כרמל. כמו כ...

פורום אף אוזן גרון לרינגולוגיה שע"י מחלקת אף אוזן גרון, מרכז רפואי כרמל מנוהל על ידי פרופסור אילנה דואק, רופאת אף-אוזן-גרון בכירה, מומחית בתחום גידולי ראש וצוואר וכירורגייה אונקולוגית לגידולי ראש וצוואר ויו"ר איגוד רופאי אף אוזן וגרון בישראל ומנהלת מחלת אף אוזן גרון במרכז רפואי כרמל. כמו כן, שותף לניהול הפורום ד"ר יואב יניר, מומחה לרפואת אף אוזן גרון - ניתוחי ראש צוואר, וסגן מנהל מחלקת אף אוזן גרון במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר אריאל רויטמן רופא מומחה לאף אוזן וגרון, מומחה לרינגולוגיה, משמש כרופא בבית חולים הכרמל ובמרכז רפואי לין. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות לצרידות, שיתוק מיתר קול, גידול של מיתרי הקול, גידולים של הלרינקס, יבלות על "מיתרי הקול", ממצאים שפירים, ממצאים ממאירים, ניתוחי לרינקס, ניתוחים של מיתרי הקול, כריתת גרון, לרינגקטומיה, ניתוחי לייזר ללרינקס, קורדקטומיה ושאלות כלליות בנושא אף-אוזן-גרון. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום אף אוזן גרון לרינגולוגיה, מיתרי הקול

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • קושי בליעה
    קרן-אור
    22:47 29/05/20 29/05
    22:47
  • בת 21 מגיל 10 תלונות על כאב גרון קושי בליעה לסירוגין וליחה מרובה מצב שבזמנו אובחן כתוביות נלוות למעי רגיז. לפני כשלוש שנים שמתי לב שבעת מאמץ או התכופפות נוזלת נזלת מימית מהאף. אשתקד קושי הבליעה נעשה קבוע וכאב הגרון החמיר כה שעד עכשיו יש לי צרידות מתמידה המקשה עלי לדבר. אני פוחדת מאוד תמיד הייתי תת משקל והחשש הוא שעם דיאטת הנוזלים עקב הקושי לבליעת מוצקים מצבי הבריאותי רק יחריף.בירור קיבה עליונה ואלרגיה תקין. היסטוריה של פריקות חשד לארלוס דנלוס. חשד לדלקת שקדים סינוסיטיס ואסתמה טופלתי בכל אלו עם תרופות ללא הקלה. פטרת פה נמצאה עם התרופה שנה שעברה הקלה משמעותית אך כעת אין ראיה לפטריה.בעתיד הקרוב בירור קיבה תחתונה.10 אאג חושדים ברפלוקס בעיה ממנה אמא שלי סובלת. אני חשה הקלה כשחם מאוד כי אז כל הליחה והנזלת שתקועה אצלי יוצאת החוצה ללא כל מאמץ מצידי. הפה יבש ושורף כמעט שאין רוק לא סמיך אני לועסת מסטיק כל היום לאחרונה אפילו נרדמת איתו בלילות.

• הגב ל: קושי בליעה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • קושי בליעה
    ד"ר אריאל רויטמן
    18:35 07/06/20 07/06
    18:35
  • שלום קרן-אור
    נשמע שעברת בירור נרחב במהלך השנים לבעייה מורכבת ומתמשכת.
    לפי הדברים שכתבת נראה שהטיפול ההולם במצבך יגיע ממספר תחומי רפואה ולא רק מתחום אא"ג. על מנת לעזור לך אני ממליץ לפנות, בין היתר, לרופא אא"ג (בדגש על לרינגולוג שתחום עיסוקו/ה הוא בעיות קול ובליעה) ולפרט את כל מצבך הרפואי.
    בריאות שלמה

בברכה,
    ד"ר אריאל רויטמן רופא מומחה לאף אוזן וגרון וניתוחי ראש צוואר, מומחה בלרינגולוגיה.
    טלפון: 04-8250279, 04-8568319
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: קושי בליעה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2025