X

מדורים:

  •      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:




פורום אף אוזן גרון לרינגולוגיה, מיתרי הקול
אודות הפורום
אודות פורום אף אוזן גרון לרינגולוגיה, מיתרי הקול

פורום אף אוזן גרון לרינגולוגיה שע"י מחלקת אף אוזן גרון, מרכז רפואי כרמל מנוהל על ידי פרופסור אילנה דואק, רופאת אף-אוזן-גרון בכירה, מומחית בתחום גידולי ראש וצוואר וכירורגייה אונקולוגית לגידולי ראש וצוואר ויו"ר איגוד רופאי אף אוזן וגרון בישראל ומנהלת מחלת אף אוזן גרון במרכז רפואי כרמל. כמו כ...

פורום אף אוזן גרון לרינגולוגיה שע"י מחלקת אף אוזן גרון, מרכז רפואי כרמל מנוהל על ידי פרופסור אילנה דואק, רופאת אף-אוזן-גרון בכירה, מומחית בתחום גידולי ראש וצוואר וכירורגייה אונקולוגית לגידולי ראש וצוואר ויו"ר איגוד רופאי אף אוזן וגרון בישראל ומנהלת מחלת אף אוזן גרון במרכז רפואי כרמל. כמו כן, שותף לניהול הפורום ד"ר יואב יניר, מומחה לרפואת אף אוזן גרון - ניתוחי ראש צוואר, וסגן מנהל מחלקת אף אוזן גרון במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר אריאל רויטמן רופא מומחה לאף אוזן וגרון, מומחה לרינגולוגיה, משמש כרופא בבית חולים הכרמל ובמרכז רפואי לין. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות לצרידות, שיתוק מיתר קול, גידול של מיתרי הקול, גידולים של הלרינקס, יבלות על "מיתרי הקול", ממצאים שפירים, ממצאים ממאירים, ניתוחי לרינקס, ניתוחים של מיתרי הקול, כריתת גרון, לרינגקטומיה, ניתוחי לייזר ללרינקס, קורדקטומיה ושאלות כלליות בנושא אף-אוזן-גרון. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום אף אוזן גרון לרינגולוגיה, מיתרי הקול

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • דלקת גרון חוזרת לאחר 4 טיפולי אנטיביוטיקה
    מיכל
    06:59 31/12/18 31/12
    06:59
  • שלום, אני חיילת צה'' ל בת 19, סובלת בחודשים האחרונים מדלקות גרון חוזרות לאחר טיפול אנטיביוטי כבר 4 פעמים. ממש מתקשה לבלוע כל דבר מנוזלים למוצק, חוטפת מדי פעם כאבי ראש וסחרחורות, מרגישה נפיחות שאני נוגעת בצוואר אזור הלוע למעלה, מיותר לציין שאני כבר אובדת עצות ללכת לרופא צה'' ל כל הזמן שיביא לי אנטיביוטיקה שלא עוזרת לי בכלל... מה יש לי? ואיך אני יכולה להיפטר מזה?


    נשלח ע"י אפליקציית שאל את הרופא לאנדרואיד.
  • הגב ל: דלקת גרון חוזרת לאחר 4 טיפולי אנטיביוטיקה

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • דלקת גרון חוזרת לאחר 4 טיפולי אנטיביוטיקה
    ד"ר יואב יניר
    17:00 01/01/19 01/01
    17:00
  • הי מיכל,
    דלקת שקדים חוזרת עלולה להיות מתסכלת ומאתגרת לטיפול, ובהחלט קשה להיות חולה כחיילת.
    לעיתים דלקות הגרון נכרמות מכורם חיידקי - ואז טיפול אנטיביוטי בהחלט עוזר, וברבים מהמקרים מדובר בדלקת ויראלית או אז אין מקום לטיפול אנטיביוטי. לא תמיד קל להבחין בין סוגי המחוללים.
    לכן אני ממליץ על נטילת תרבית מהתפליט על גבי השקדים - אשר יאשר שמדובר בגורם חיידקי. (לא תמיד נח לביצוע בתנאי השירות הצבאי).
    במקרה של דלקות שקדים מוכחות חוזרות, ניתן לשקול הוצאת שקדים.
    בריאות שלימה!

    בברכה,
    ד"ר יואב יניר, מומחה לרפואת אף אוזן גרון - ניתוחי ראש צוואר, סגן מנהל מחלקת א.א.ג במרכז הרפואי כרמל.
    טלפון: 04-8250279 (אנה רוניס)
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: דלקת גרון חוזרת לאחר 4 טיפולי אנטיביוטיקה

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026