X

מדורים:

  •      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:




פורום אף אוזן גרון ילדים
אודות הפורום
אודות פורום אף אוזן גרון ילדים

פורום אף אוזן גרון ילדים שע"י מחלקת אף אוזן גרון - ניתוחי ראש וצוואר במרכז הרפואי כרמל בחיפה מנוהל על ידי ד"ר אורית סמואל. ד"ר אורית סמואל הינה רופאה מומחית בתחומי אף אוזן גרון וניתוחי ראש וצוואר. היא משמשת כרופאה בכירה במחלקת אף אוזן גרון - ניתוחי ראש וצוואר במרכז הרפואי כרמל. מטרתו של הפ...

פורום אף אוזן גרון ילדים שע"י מחלקת אף אוזן גרון - ניתוחי ראש וצוואר במרכז הרפואי כרמל בחיפה מנוהל על ידי ד"ר אורית סמואל. ד"ר אורית סמואל הינה רופאה מומחית בתחומי אף אוזן גרון וניתוחי ראש וצוואר. היא משמשת כרופאה בכירה במחלקת אף אוזן גרון - ניתוחי ראש וצוואר במרכז הרפואי כרמל. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות לדלקת אוזן תיכונה, דלקת אוזן כרונית, ניתוחי שקדים, מומים בפנים ובצוואר, גושים מולדים בצוואר, ציסטות בצוואר, מומים וסקולריים (תהליכים עם התפתחות לא רגילה של כלי דם או לימפה היכולים להתבטא בצורות שונות), מלפורמציות לימפטיות (תהליכים לא רגילים בלימפה), מלפורמציות וסקולריות בצוואר (פגם התפתחותי מולד כמו שומה), אנומליה וסקולרית ושאלות כלליות בנושא אף אוזן גרון ילדים. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום אף אוזן גרון ילדים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • ניתוח שקדים+שקד שלישי+הכנסת כפתורים
    גיל
    10:45 09/02/20 09/02
    10:45
  • הועבר מפורום רפואה כללי.


    שלום
    הבת שלי בת שנה ו 9 חודשים.
    בדיקות שעברה:
    צילום שקד שלישי הראה על חסימת דרכי אויר.
    בדיקת שמיעה - בדיקה ראשונה- 30 דו"צ
    לאחר 4 חודשים בדיקה חוזרת שמאל 20 ימין 30.
    בעקבות שקדים מוגדלים הומלץ על מעבדת שינה לבדיקת דום נשימתי.
    הבדיקה הצביעה על דום נשימתי בצפיפות של 4 לשעה ובירידה בריווי חמצן בדם מ 99 אחוז ל 94 אחוז בין 10 שניות ל 30 שניות הפסקה- מעבדת שהשינה בסיכום הוציאה דוח ואבחנה של תסמין דום נשימתי בדרגה קלה.
    יש להדגיש כי בלילה השינה עם פה פתוח וכאשר יש נזלת המצב מחמיר לנחירות חזקות ויקיצות טבעיות להדגיש רק בצינון.
    בנוסף הבת שלי נולדה 2 ק"ג
    יש איחור התפתחותי מוטורי ושפתי אך לא קוגנטיבי והבנתי שיש קשר ישיר לזה כמובן שבירור במקביל נעשה גם כן ונשלל בעיה אחרת.
    כאשר קיבלנו חוות דעת ממנתחת נאמר לנו שיש צורך לכרות שקדים עם STARION + הסרת שקד שלישי+ הכנסת כפתורים.

    אשמח לדעת על סמך האמור לעיל מה ההמלצה במקרים כאלה?
    האם כל ההסרות האלה לא מסוכנות?
    האם ההמלצה יותר היא למזער את הסיכון על ידי הקטנת השקדים בשימוש קובליישן?

    אשמח לדעתך בנושא

  • הגב ל: ניתוח שקדים+שקד שלישי+הכנסת כפתורים

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • ניתוח שקדים+שקד שלישי+הכנסת כפתורים
    ד"ר ג'ני ג'רבשיאן
    19:14 19/02/20 19/02
    19:14
  • שלום, גיל.
    אכן בילדים עם הפסקות נשימה בשינה (אפילו בדרגת חומרה קלה) קיימת התוויה לניתוח כריתת שקדים ושקד שלישי, במיוחד כאשר קיימת בנוסף בעיה התפתחותית וזאת למרות הסיכון הניתוחי.
    לגבי שיטת כריתת השקדים - הכל תלוי בהעדפה אישית של המנתח אליו פניתם.
    רפואה שלמה

    בברכה,
    ד"ר ג'ני ג'רבשיאן, מומחית במחלות אף אוזן גרון - גידולי ראש וצוואר, ורופאה בכירה במחלקת אף אוזן גרון - גידולי ראש וצוואר במרכז הרפואי כרמל, חיפה.
    מייל: [email protected]
    טלפון: 04-8250279
  • הגב ל: ניתוח שקדים+שקד שלישי+הכנסת כפתורים

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2025