X

מדורים:

  •      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:




פורום אף אוזן גרון ילדים
אודות הפורום
אודות פורום אף אוזן גרון ילדים

פורום אף אוזן גרון ילדים שע"י מחלקת אף אוזן גרון - ניתוחי ראש וצוואר במרכז הרפואי כרמל בחיפה מנוהל על ידי ד"ר אורית סמואל. ד"ר אורית סמואל הינה רופאה מומחית בתחומי אף אוזן גרון וניתוחי ראש וצוואר. היא משמשת כרופאה בכירה במחלקת אף אוזן גרון - ניתוחי ראש וצוואר במרכז הרפואי כרמל. מטרתו של הפ...

פורום אף אוזן גרון ילדים שע"י מחלקת אף אוזן גרון - ניתוחי ראש וצוואר במרכז הרפואי כרמל בחיפה מנוהל על ידי ד"ר אורית סמואל. ד"ר אורית סמואל הינה רופאה מומחית בתחומי אף אוזן גרון וניתוחי ראש וצוואר. היא משמשת כרופאה בכירה במחלקת אף אוזן גרון - ניתוחי ראש וצוואר במרכז הרפואי כרמל. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות לדלקת אוזן תיכונה, דלקת אוזן כרונית, ניתוחי שקדים, מומים בפנים ובצוואר, גושים מולדים בצוואר, ציסטות בצוואר, מומים וסקולריים (תהליכים עם התפתחות לא רגילה של כלי דם או לימפה היכולים להתבטא בצורות שונות), מלפורמציות לימפטיות (תהליכים לא רגילים בלימפה), מלפורמציות וסקולריות בצוואר (פגם התפתחותי מולד כמו שומה), אנומליה וסקולרית ושאלות כלליות בנושא אף אוזן גרון ילדים. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום אף אוזן גרון ילדים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • כפר קיש
    טלי
    20:25 06/01/19 06/01
    20:25
  • שלום,
    הבן שלי בן 10 עבר ניתוח להוצאת שקד שלישי רק שהמנתח לא עשה עבודה טובה ועדיין יש לו בעיה נשימה הוא נושם מהפה. הייתי רוצה לעשות ניתוח חוזר האם זה אפשרי? הפעם אני מעוניינת ברופא טוב שיודע את מלכתו ואני מאוד חוששת המי לבחור הייתי רוצה המלצה.

  • הגב ל: כפר קיש

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • כפר קיש
    ד"ר ג'ני ג'רבשיאן
    23:22 06/01/19 06/01
    23:22
  • שלום, טלי.
    נשמע כי יהיה צורך בהערכה טובה (כמו בדיקת אף בסיב אופטי ) לקראת החלטה על הצורך בניתוח. כדאי לפנות לרופא א.א.ג. בקופת חולים ולבקש הפניה לא.א.ג.לין בחיפה.

    בברכה,
    ד"ר ג'ני ג'רבשיאן, מומחית במחלות אף אוזן גרון - גידולי ראש וצוואר, ורופאה בכירה במחלקת אף אוזן גרון - גידולי ראש וצוואר במרכז הרפואי כרמל, חיפה.
    מייל: [email protected]
    טלפון: 04-8250279
  • הגב ל: כפר קיש

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2025