X

מדורים:

  •      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:




פורום אף אוזן גרון ילדים
אודות הפורום
אודות פורום אף אוזן גרון ילדים

פורום אף אוזן גרון ילדים שע"י מחלקת אף אוזן גרון - ניתוחי ראש וצוואר במרכז הרפואי כרמל בחיפה מנוהל על ידי ד"ר אורית סמואל. ד"ר אורית סמואל הינה רופאה מומחית בתחומי אף אוזן גרון וניתוחי ראש וצוואר. היא משמשת כרופאה בכירה במחלקת אף אוזן גרון - ניתוחי ראש וצוואר במרכז הרפואי כרמל. מטרתו של הפ...

פורום אף אוזן גרון ילדים שע"י מחלקת אף אוזן גרון - ניתוחי ראש וצוואר במרכז הרפואי כרמל בחיפה מנוהל על ידי ד"ר אורית סמואל. ד"ר אורית סמואל הינה רופאה מומחית בתחומי אף אוזן גרון וניתוחי ראש וצוואר. היא משמשת כרופאה בכירה במחלקת אף אוזן גרון - ניתוחי ראש וצוואר במרכז הרפואי כרמל. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות לדלקת אוזן תיכונה, דלקת אוזן כרונית, ניתוחי שקדים, מומים בפנים ובצוואר, גושים מולדים בצוואר, ציסטות בצוואר, מומים וסקולריים (תהליכים עם התפתחות לא רגילה של כלי דם או לימפה היכולים להתבטא בצורות שונות), מלפורמציות לימפטיות (תהליכים לא רגילים בלימפה), מלפורמציות וסקולריות בצוואר (פגם התפתחותי מולד כמו שומה), אנומליה וסקולרית ושאלות כלליות בנושא אף אוזן גרון ילדים. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום אף אוזן גרון ילדים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • א.א.ג לתינוקת
    שולי
    23:32 08/11/18 08/11
    23:32
  • שלום דר
    רציתי להתייעץ איתך מאחר ואני לא שקטה.
    הבת שלי בת שנה ו 5 חודשים
    סובלת ללא הפסקה מדלקות אוזניים ודלקות גרון עם שקדים מוגדלים ודלקת על השקדים
    לדגומא רק מהחודש וחצי האחרונים:
    27.9 (הייתה בבית שבוע, ללא אטיביוטיקה מאחר ורק אודם באוזניים עם דלקת גרון)
    18.10 (דלקת אוזניים ודלקת גרון עם דלקת שקדים , הייתה בבית שבועיים עם אנטיביוטיקה וחום שלא ירד 7 ימים+ ביקור במיון, לטענתם פיתחה מספר דברים ויראלים )
    7.11 מאתמול, חום של 40 קצת אודם באוזן אחת ושקדים עם נקודות לבנות לא קיבלנו אנטיביוטיקה או טיפול.

    אני לא שקטה מאחר והדלקות אוזניים והשקדים חוזרות על עצמן, רוב הפעמים אנחנו לא מקבלים טיפול בכלל מאחר ולטענת הרופאים עד גיל 3 דלקות גרון הן ויראליות.
    בפעם האחרונה במיון א.א.ג בכלל לא הסתכל על הגרון כי לטענתו זה לא רלוונטי

    בשנה שעברה היינו מאושפזים מאותה הסיבה שבוע- למעקב בלבד ללא כל טיפול תרופתי.

    א.א.ג במרפאת יועצים טוען כי לא תמיד הרופא משפחה צודק ולא בכל פעם שטוען לדלקות באמת הם קיימות(אוזן וגרון)

    האם לקבל את התשובות? שכל עוד אין דלקת אוזניים אין צורך בטיפול בגרון הגיל הזה?
    האם יש משהו אחר שאני יכולה לעשות?

  • הגב ל: א.א.ג לתינוקת

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • א.א.ג לתינוקת
    ד"ר ג'ני ג'רבשיאן
    20:12 11/11/18 11/11
    20:12
  • שלום, שולי.
    אכן רוב דלקות גרון הינן וירליות וטיפול אנטיביוטי מיותר במקרים האלה בייחוד בילדים עד גיל שנתיים שלוש. כמובן כאשר מדובר בתמונה קלינית ובדיקות דם מתאימות לזיהום חיידקי , מוצדק גם לקחת משטח גרון ולהתחיל טיפול אנטיביוטי.
    לפי תיאורך נראה כי בתך זוכה ליחס רפואי רציני ומקיף שמונע ממנה לקבל טיפולים מיותרים.
    רפואה שלמה

    בברכה,
    ד"ר ג'ני ג'רבשיאן, מומחית במחלות אף אוזן גרון - גידולי ראש וצוואר, ורופאה בכירה במחלקת אף אוזן גרון - גידולי ראש וצוואר במרכז הרפואי כרמל, חיפה.
    מייל: [email protected]
    טלפון: 04-8250279
  • הגב ל: א.א.ג לתינוקת

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2025