X

מדורים:

  •      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:




פורום אף אוזן גרון ילדים
אודות הפורום
אודות פורום אף אוזן גרון ילדים

פורום אף אוזן גרון ילדים שע"י מחלקת אף אוזן גרון - ניתוחי ראש וצוואר במרכז הרפואי כרמל בחיפה מנוהל על ידי ד"ר אורית סמואל. ד"ר אורית סמואל הינה רופאה מומחית בתחומי אף אוזן גרון וניתוחי ראש וצוואר. היא משמשת כרופאה בכירה במחלקת אף אוזן גרון - ניתוחי ראש וצוואר במרכז הרפואי כרמל. מטרתו של הפ...

פורום אף אוזן גרון ילדים שע"י מחלקת אף אוזן גרון - ניתוחי ראש וצוואר במרכז הרפואי כרמל בחיפה מנוהל על ידי ד"ר אורית סמואל. ד"ר אורית סמואל הינה רופאה מומחית בתחומי אף אוזן גרון וניתוחי ראש וצוואר. היא משמשת כרופאה בכירה במחלקת אף אוזן גרון - ניתוחי ראש וצוואר במרכז הרפואי כרמל. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות לדלקת אוזן תיכונה, דלקת אוזן כרונית, ניתוחי שקדים, מומים בפנים ובצוואר, גושים מולדים בצוואר, ציסטות בצוואר, מומים וסקולריים (תהליכים עם התפתחות לא רגילה של כלי דם או לימפה היכולים להתבטא בצורות שונות), מלפורמציות לימפטיות (תהליכים לא רגילים בלימפה), מלפורמציות וסקולריות בצוואר (פגם התפתחותי מולד כמו שומה), אנומליה וסקולרית ושאלות כלליות בנושא אף אוזן גרון ילדים. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום אף אוזן גרון ילדים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • נוזלים באוזנים לבת 15
    אפרת טל
    16:25 23/03/18 23/03
    16:25
  • שלום רב, בתי סובלת מגיל צעיר מדלקות אוזניים ונוזלים . עברה ניתוח כפתורים בגיל שנתיים, ולפני ארבע שנים ניתוח איחוי חור בעור התוף והסרת שקד שלישי.
    הבעיה היא שעדיין יש כל הזמן נוזלים באוזניים שמקשים עליה לישון(מרגישה לחץ מתגבר בשינה על הבטן או הצד), ויש גם טיפה ירידה בשמיעה באוזן אחת. היינו במעקב וטיפול שמרני כמו ספריי לאף ותרופות אלרגיה אצל רופאת אאג כמה חודשים, אך ללא שיפור. מה ניתן לעשות על מנת לשפר לה את איכות החיים, בעיקר השינה?
    תודה מראש, אפרת

  • הגב ל: נוזלים באוזנים לבת 15

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • נוזלים באוזנים לבת 15
    ד"ר ג'ני ג'רבשיאן
    22:04 25/03/18 25/03
    22:04
  • שלום אפרת.
    לצערי, לפי תיאור הבעיה אינני יכולה להסיק מסקנות כלשהן על מצבה של ילדתך, ולכן איני יכולה להמליץ על טיפול .
    כדאי לפנות לבדיקת רופא א.א.ג. ילדים.

    בברכה,
    ד"ר ג'ני ג'רבשיאן, מומחית במחלות אף אוזן גרון - גידולי ראש וצוואר, ורופאה בכירה במחלקת אף אוזן גרון - גידולי ראש וצוואר במרכז הרפואי כרמל, חיפה.
    מייל: [email protected]
    טלפון: 04-8250279
  • הגב ל: נוזלים באוזנים לבת 15

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2025