X

מדורים:

  •      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:




פורום אף אוזן גרון ילדים
אודות הפורום
אודות פורום אף אוזן גרון ילדים

פורום אף אוזן גרון ילדים שע"י מחלקת אף אוזן גרון - ניתוחי ראש וצוואר במרכז הרפואי כרמל בחיפה מנוהל על ידי ד"ר אורית סמואל. ד"ר אורית סמואל הינה רופאה מומחית בתחומי אף אוזן גרון וניתוחי ראש וצוואר. היא משמשת כרופאה בכירה במחלקת אף אוזן גרון - ניתוחי ראש וצוואר במרכז הרפואי כרמל. מטרתו של הפ...

פורום אף אוזן גרון ילדים שע"י מחלקת אף אוזן גרון - ניתוחי ראש וצוואר במרכז הרפואי כרמל בחיפה מנוהל על ידי ד"ר אורית סמואל. ד"ר אורית סמואל הינה רופאה מומחית בתחומי אף אוזן גרון וניתוחי ראש וצוואר. היא משמשת כרופאה בכירה במחלקת אף אוזן גרון - ניתוחי ראש וצוואר במרכז הרפואי כרמל. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות לדלקת אוזן תיכונה, דלקת אוזן כרונית, ניתוחי שקדים, מומים בפנים ובצוואר, גושים מולדים בצוואר, ציסטות בצוואר, מומים וסקולריים (תהליכים עם התפתחות לא רגילה של כלי דם או לימפה היכולים להתבטא בצורות שונות), מלפורמציות לימפטיות (תהליכים לא רגילים בלימפה), מלפורמציות וסקולריות בצוואר (פגם התפתחותי מולד כמו שומה), אנומליה וסקולרית ושאלות כלליות בנושא אף אוזן גרון ילדים. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום אף אוזן גרון ילדים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • הייתי בשיבא
    דניאל
    01:07 08/10/16 08/10
    01:07
  • במיון. שוב לא הביאו רופא ריאות, רק התייעצו טלפונית. עדיין צפצופים מעל ריאה שמאלית ומועקה בחזה, צילום נקי. ביקשו לעשות CT ריאות לפני מחליטים על ברונכוסקופיה אבל לא הסכמתי בשל כמות הקרינה הגדולה.

    כדי לשקול שוב אם אאלץ לחזור, כמה צילומים יש בCT ריאות סטנדרטי-2000-3000 צילומים? לא יותר מ5000 נכון? עד כמה זה נורא?

    מאוד מסתייגת מזה

  • הגב ל: הייתי בשיבא

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • הייתי בשיבא
    ד"ר ג'ני ג'רבשיאן
    09:35 08/10/16 08/10
    09:35
  • שלום, דניאל.
    נכון שבאנשים צעירים כדאי להמנע מקרינה מיותרת. אך במקרה שלך ההחלטה על ביצוע בדיקה כזאת מתקבלת ע"י רופאים בעלי התמחות אחרת. לכן אינני מוסמכת לענות לשאלותייך. ממליצה לפנות לפורום אחר.

    בברכה,
    ד"ר ג'ני ג'רבשיאן, מומחית במחלות אף אוזן גרון - גידולי ראש וצוואר, ורופאה בכירה במחלקת אף אוזן גרון - גידולי ראש וצוואר במרכז הרפואי כרמל, חיפה.
    מייל: [email protected]
    טלפון: 04-8250279
  • הגב ל: הייתי בשיבא

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026