X

מדורים:

  •      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:




פורום סוכרת
אודות הפורום
אודות פורום סוכרת

פורום סוכרת מנוהל ע"י ד"ר לדיסלב סלזק, מומחה ברפואה פנימית עם מומחיות על בסוכרת, ביתר לחץ דם ומחלות כליות (נפרולוגיה). בעבר שימש כמנהל המחלקה לסוכרת במרכז הרפואי לין בחיפה, וכמנהל יחידת המחקרים בתחום הסוכרת בשרותי בריאות כללית במחוז חיפה וגליל מערבי. כיום משמש ד"ר סלזק כיועץ סוכרת במכון לס...

פורום סוכרת מנוהל ע"י ד"ר לדיסלב סלזק, מומחה ברפואה פנימית עם מומחיות על בסוכרת, ביתר לחץ דם ומחלות כליות (נפרולוגיה). בעבר שימש כמנהל המחלקה לסוכרת במרכז הרפואי לין בחיפה, וכמנהל יחידת המחקרים בתחום הסוכרת בשרותי בריאות כללית במחוז חיפה וגליל מערבי. כיום משמש ד"ר סלזק כיועץ סוכרת במכון לסוכרת אשר ב"מעיין" - מרכז רפואי מתקדם לניתוחי עיניים הנמצא בצ'ק פוסט, חיפה.
במסגרת הפורום ניתן להפנות שאלות בכל התחומים הקשורים למחלת הסוכרת, כגון, מהי סוכרת, סיבוכים של המחלה, כיצד ניתן למנוע תחלואה וסיבוכים, מהו הטיפול בסוכרת, מה זה אינסולין, תזונה בסוכרת, פעילות גופנית בסוכרת, ועוד. הנכם מוזמנים לפנות את ד"ר סלזק דרך הפורום ולקבל מענה לשאלותיכם.

מנהלי פורום סוכרת

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • A1C 6.7 למרות שאני עוסק בספורט
    אשר
    15:31 11/08/19 11/08
    15:31
  • הועבר מפורום סוכרת.


    כבר שנים רבות אני מתעורר עם סוכר 110-118. בבדיקת A1C לפני שנה יצא ערך 6.5. התחלתי לעסוק בספורטשחיה ואני עולה מידי פעם ברמת הקושי וכיום אני שוחה כ 1.5 קמ' ביום. את השחיה אני עושה בבוקר מוקדם לפני העבודה. פתאום הערכים בבוקר לפני האימון הפכו ל 120 ומעלה. היום בדקתי את ה A1C והוא הגיע ל 6.7. בשנה האחרונה אני לוקח גלוקומין. התחושה היא שמאז שאני מטפל בסוכרת הערכים רק גדלים ולספורט יש השפעה שלילית. אציין שאני לוקח גם ליטורבה 20 מג'. וכל שאר הערכים בגוף מושלמים. מה אני יכול לעשות בשביל להוריד את הערכים.

  • הגב ל: A1C 6.7 למרות שאני עוסק בספורט

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • A1C 6.7 למרות שאני עוסק בספורט
    ד"ר לדיסלב סלזק
    07:19 12/08/19 12/08
    07:19
  • 1.ספורט ושמירת תזונה נכונה שומרים
    ליציבות רמת סוכר בדם
    2.HbA1c בין 6.5 -7.0 הו אידאלי
    3.במידה ש HbA1c יעלה מעל 7.0 יש מקום לשקול שינוי בטיפול

    בברכה,
    ד"ר לדיסלב סלזק, מומחה ברפואה פנימית ויועץ לסוכרת, יתר לחץ דם ומחלות כליות (נפרולוגיה), בחיפה
    מטפל באופן פרטי במיקום הבא:
    מרכז "מעין" - רח' מרקוני גוליאלמו 10, צ'ק סנטר, קומה ב', צ'ק פוסט, חיפה.
    טלפון: 04-6875000.
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: A1C 6.7 למרות שאני עוסק בספורט

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • A1C 6.7 למרות שאני עוסק בספורט
    רוני
    07:04 13/08/19 13/08
    07:04
  • סליחה שאני מתערב...

    מדוע A1C 6.5-7.0 זה אידיאלי?

    ע"פ טווח בדיקה, A1C תקין עד ערך 6..

    האם נקבע שהערכים שציינת אידיאלים לחולה סוכרת בלבד?

  • הגב ל: A1C 6.7 למרות שאני עוסק בספורט

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • A1C 6.7 למרות שאני עוסק בספורט
    ד"ר לדיסלב סלזק
    19:06 13/08/19 13/08
    19:06
  • שאילה לא רלבנתית

    בברכה,
    ד"ר לדיסלב סלזק, מומחה ברפואה פנימית ויועץ לסוכרת, יתר לחץ דם ומחלות כליות (נפרולוגיה), בחיפה
    מטפל באופן פרטי במיקום הבא:
    מרכז "מעין" - רח' מרקוני גוליאלמו 10, צ'ק סנטר, קומה ב', צ'ק פוסט, חיפה.
    טלפון: 04-6875000.
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: A1C 6.7 למרות שאני עוסק בספורט

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2019