X

מדורים:

  •      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:




פורום כירורגיה פלסטית ואסתטית
אודות הפורום
אודות פורום כירורגיה פלסטית ואסתטית

פורום כירורגיה פלסטית ואסתטית מנוהל על ידי ד"ר אוהד בן-נון שהינו רופא פלסטיקאי מומחה בכירורגיה פלסטית. מטרת הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות בנושאי ניתוחי עיצוב הגוף, מתיחת פנים/הרמת פנים עם ובלי ניתוח, מתיחת פנים עם חוטים, ניתוחי עפעפיים - בלפרופלסטיה, ניתוחי אף - רינופלסטיה, ניתוחי שחז...

פורום כירורגיה פלסטית ואסתטית מנוהל על ידי ד"ר אוהד בן-נון שהינו רופא פלסטיקאי מומחה בכירורגיה פלסטית. מטרת הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות בנושאי ניתוחי עיצוב הגוף, מתיחת פנים/הרמת פנים עם ובלי ניתוח, מתיחת פנים עם חוטים, ניתוחי עפעפיים - בלפרופלסטיה, ניתוחי אף - רינופלסטיה, ניתוחי שחזור אוזן - מיקרוטיה, ניתוחי עיצוב אוזניים - אוטופלסטיה, חומרי מילוי ובוטוקס, עיבוי שפתיים, שאיבת שומן, ניתוחי שדיים, הגדלת שדיים, הקטנת שדיים, הרמת שדיים, שחזור שד, מתיחת בטן, תיקון דופן בטן, עיצוב ירכיים, ניתוחי עיצוב הגוף אחר הרזייה, גידולי עור, ניתוח מוהס, טיפול בצלקות ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בד"ר אוהד בן-נון, רופא בכיר ומנוסה בתחומו, על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום כירורגיה פלסטית ואסתטית

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • סיכון בהסרת שומה
    אבא מודאג
    10:20 16/04/23 16/04
    10:20
  • שלום,

    בני בן 15 ויש לו נקודת חן מולדת באזור הסנטר. לפני כחודש היא החלה לעקצץ לו והמקום היה נפוח. רופא העור ציין שיש "אריתמה מסביב". הוא נתן לו למרוח פעמיים ביום משחת אפלומיצין למשך 10 ימים. למשך כשבועיים העקצוץ נמשך ובשבוע האחרון העקצוץ עבר. בינתיים השומה גדלה והתארכה. בביקורת רופא העור ציין "נגע מלנוציטרי כהה ספק פסאודופודס בשעה 12" והפנה אותו להסרה אצל פלסטיקאי. בקוד הטיפול כתוב screening for malignant neoplasms of the skin.
    א) שמעתי שלפעמים מסוכן "להתעסק" עם שומות ועצם פגיעה או הסרה שלהן עלולה ליצור נזק ולעורר תגובה מסוכנת - האם יש חשש כזה ומה היית ממליץ במצב כזה?
    ב) מה זה פסאודופודס?

  • הגב ל: סיכון בהסרת שומה

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • סיכון בהסרת שומה
    ד"ר אוהד בן-נון
    15:12 16/04/23 16/04
    15:12
  • שלום רב
    א) ניתוח להסרת נגע עורי או ביופסיה לא גורם להפיכתו לממאיר. לניתוח יש חסרונות - העיקרית בינהן היא הצלקת שתשאר. נקודת חן שפירה לא הופכת לגידול ממאיר בגלל ביופסיה.
    ב) Pseudopods הוא ממצא דרמוסקופי לא תקין, המחשיד לגידול.
    באופן חד משמעי אני ממליץ להמשיך טיפול בהתאם להנחיות רופא העור. נראה שיש צורך בהסרת הממצא או לפחות ביופסיה.
    בריאות שלמה

    בברכה,
    ד"ר אוהד בן-נון
    מומחה בכירורגיה פלסטית
    טלפון: 04-8300013; 050-6268258.
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: סיכון בהסרת שומה

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2024