X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום כירורגיה פלסטית ואסתטית
אודות הפורום
אודות פורום כירורגיה פלסטית ואסתטית

פורום כירורגיה פלסטית ואסתטית מנוהל על ידי ד"ר אוהד בן-נון שהינו רופא פלסטיקאי מומחה בכירורגיה פלסטית. מטרת הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות בנושאי ניתוחי עיצוב הגוף, מתיחת פנים/הרמת פנים עם ובלי ניתוח, מתיחת פנים עם חוטים, ניתוחי עפעפיים - בלפרופלסטיה, ניתוחי אף - רינופלסטיה, ניתוחי שחז...

פורום כירורגיה פלסטית ואסתטית מנוהל על ידי ד"ר אוהד בן-נון שהינו רופא פלסטיקאי מומחה בכירורגיה פלסטית. מטרת הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות בנושאי ניתוחי עיצוב הגוף, מתיחת פנים/הרמת פנים עם ובלי ניתוח, מתיחת פנים עם חוטים, ניתוחי עפעפיים - בלפרופלסטיה, ניתוחי אף - רינופלסטיה, ניתוחי שחזור אוזן - מיקרוטיה, ניתוחי עיצוב אוזניים - אוטופלסטיה, חומרי מילוי ובוטוקס, עיבוי שפתיים, שאיבת שומן, ניתוחי שדיים, הגדלת שדיים, הקטנת שדיים, הרמת שדיים, שחזור שד, מתיחת בטן, תיקון דופן בטן, עיצוב ירכיים, ניתוחי עיצוב הגוף אחר הרזייה, גידולי עור, ניתוח מוהס, טיפול בצלקות ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בד"ר אוהד בן-נון, רופא בכיר ומנוסה בתחומו, על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום כירורגיה פלסטית ואסתטית

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • א סימטריה
    שני
    00:58 28/02/18 28/02
    00:58
  • שלום, אני בת 28, עקב אי סימטריה בין שני הלחיים (לחי אחת שקועה מהשניה) לפני 8 שנים ביצעתי ניתוח מילוי שומן עצמי ללחי אחת. עקב ספיגה מיידית הפורצדורה בוצעה פעם שלישית ובזו נקלט עודף שומן מה שנותן מראה של נפיחות בלחי כמו שנראה דלקת בשן לכיוון השפה הסנטר.
    אני כבר 8 שנים ככה ללא שינוי והמראה מאוד מפריע לי.
    אני מעוניינת לשפר את הבעיה ואני לא מצפה לתיקון מאה אחוז סימטרי.
    1, לגבי שאיבת שומן ספציפית נאמר לי שזה יגרום למראה גלי באיזור. האם הדבר נכון?
    2, לבעיה שכזו אפשרי לבצע הזרקת חומר הממיס שומן או המסת שומן גלי רדיו?
    אשמח להסבר על האופציות והאם יש לך ניסיון בתחום?

• הגב ל: א סימטריה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • א סימטריה
    ד"ר אוהד בן-נון
    18:31 28/02/18 28/02
    18:31
  • שלום שני
    האם ידועה הסיבה לחוסר הסימטריה שהיתה מלכתחילה?
    באם קיים עודף שומן תת עורי ניתן להסירו בשיטות שונות. השיטה השכיחה ביותר היא שאיבת שומן. קיימות גם שיטות פחות פולשניות לשם המסת שומן, ולעיתים יש מקום לניתוח גדול יותר לשם הסרת עודפי שומן ו/או מיקומם מחדש בפנים (גישה דומה לניתוח מתיחת פנים).
    בכל מטופל יש לשקול את מגוון האפשרויות בהתאם למצבו ולמיומנות המנתח.
    בכל מקרה בו ניתוח גורם לירידה משמעותית בנפח הרקמה התת עורית צפויים להישאר עודפי עור שיתבטאו ברפיון וקמטים. כשמדובר בשאיבת שומן מוגבלת ניתן לצפות שעודפי העור יתכווצו, בעיקר במטופלים צעירים ובריאים. במקרים בהם שאיבת שומן צפויה להשאיר עודפי עור ניכרים רצוי לשקול ניתוח הכולל גם הסרת עודפי העור.
    יש לי נסיון בניתוחי עיצוב הגוף כולל שאיבת שומן, אולם המסות שומן אינני מבצע.

בברכה,
    ד"ר אוהד בן-נון
    מומחה בכירורגיה פלסטית
    טלפון: 04-8300013; 050-6268258.
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: א סימטריה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026