X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום פוריות והפריה חוץ גופית
אודות הפורום
אודות פורום פוריות והפריה חוץ גופית

פורום פוריות והפריה חוץ גופית מנוהל מערכת האתר. במסגרת הפורום ניתן להעלות שאלות במגוון נושאים הקשורים לפוריות, הפריות חוץ גופיות והפלות חוזרות: טיפול הורמונאלי, שאיבת ביציות, שיטת הפריה במבחנה, הפריה באמצעות IVF או מיקרומניפולציה (ICSI), הצלחת הפריה, התפתחות עוברים, מעקב אחרי התפתחות העובר...

פורום פוריות והפריה חוץ גופית מנוהל מערכת האתר. במסגרת הפורום ניתן להעלות שאלות במגוון נושאים הקשורים לפוריות, הפריות חוץ גופיות והפלות חוזרות: טיפול הורמונאלי, שאיבת ביציות, שיטת הפריה במבחנה, הפריה באמצעות IVF או מיקרומניפולציה (ICSI), הצלחת הפריה, התפתחות עוברים, מעקב אחרי התפתחות העוברים, בחירה נכונה של העוברים, מספר העוברים המוחזרים לרחם, הריון מרובה עוברים, העברת בלסטוציסט, עוברים מוקפאים, כשל חוזר בהשרשה, חסימת חצוצרות, פרוטוקול הפרייה חוץ גופית, הפלות חוזרות, גרוי יתר שחלתי, ביציות, תאי זרע. הנכם מוזמנים לפנות אל מערכת האתר דרך הפורום ולקבל מענה מקצועי לשאלותיכם.

מנהלי פורום פוריות והפריה חוץ גופית

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • הזרעה שבוטלה עקב ריבוי זקיקים
    אנונימית
    11:45 18/07/22 18/07
    11:45
  • שלום, כל חודש אני מבייצת בצורה תקינה עם מחזור קבוע (לפעמים יש פער של יום/יומיים). החודש נקבעה לי הזרעה וקיבלתי גונל 87.5 .
    לאחר 5 ימים, ביום 9 למחזור בדקתי דם וזקיקים וגיליתי שיש לי 6 זקיקים (14,13,13,13 ו13,13) ואסטרדיול 4357
    אמרתי לרופא שנראה שיש לי קצת גירוי והוא בתגובה אמר שבאותו היום אזריק גונל 50, למחרת כלום ואז אבדוק.
    ביום 11 למחזור, היו לי כבר 9 זקיקים, (15,17,17,15,14 ו13,17,14,13), אסטרדיול 6960. כמובן שהרופא ביטל את ההזרעה עקב ריבוי וביטל גם את האוביטרל. אמר לי לעקוב באמצעות בדיקות ביוץ. היום, יום 16 למחזור, עשיתי בדיקת דם וגיליתי שהאסטרדיול קטן מ100. הפרוגסטורון ירד מ2 (ביום 11) ל 1.5 והLH 5.6.

שאלתי היא: האם אני בוודאות לא אבייץ יותר החודש בעקבות הערכים הנ"ל?
    מה לדעתך יקרה חודש הבא? זה מתאפס?
    האם הייתי צריכה לקחת אוביטרל?
    תודה

• הגב ל: הזרעה שבוטלה עקב ריבוי זקיקים

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    ד"ר אמיר ויס
    12:08 18/07/22 18/07
    12:08
  • בהעדר גונל אף הזקיקים הפסיקו להתפתח והתחילו להתמוסס. רוב הסיכויים שלא יהיה ביוץ החודש ויתכן שיקח קצת זמן עד שהזקיקים יעלמו לגמרה. אני לא חושב שהיה נכון לקחת אוביטרל. יתכן וכדאי לקחת תכשיר פרוגסטרון להשרות את הוסת הבא.

בברכה,
    ד"ר אמיר ויס, מומחה למיילדות וגינקולוגיה, המשמש כרופא בכיר ביחידת הפריה חוץ גופית וכאחראי על מרפאת הפלות חוזרות במרכז רפואי העמק שבעפולה.
    טלפון: 04-6494128
    מייל: [email protected] \ [email protected]
    לקביעת תור: 04-6492024

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    אנונימית
    06:56 20/07/22 20/07
    06:56
  • תודה על המענה.
    לצערי קראתי מאוחר וקיבלתי היום מחזור (יום 18). האם לדעתך יש עדיין טעם בפרוגסטרון?

האם ייתכן שישארו לי זקיקים גם אחרי הווסת?

והאם 9 הזקיקים שהבשילו שווי ערך ל9 חודשי ניסיון להרות?

תודה מראש

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    ד"ר אמיר ויס
    07:03 20/07/22 20/07
    07:03
  • אם קיבלת מחזור זה כנראה עקב ירידת האסטרוגן. כנראה שאין צורך בפרוגסטרון. מומלץ לבדוק אצל הרופא נשים מה מצב רירית הרחם והשחלות.
    רוב הסיכויים שהביציות לא עברו ביוץ אם לא קיבלת אוביטרל.
    לתשובה יותר מוסמכת כדי לפנות לרופא מטפל שמכיר את כל פרטי המקרה.

בברכה,
    ד"ר אמיר ויס, מומחה למיילדות וגינקולוגיה, המשמש כרופא בכיר ביחידת הפריה חוץ גופית וכאחראי על מרפאת הפלות חוזרות במרכז רפואי העמק שבעפולה.
    טלפון: 04-6494128
    מייל: [email protected] \ [email protected]
    לקביעת תור: 04-6492024

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2025