X

מדורים:

  •      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:




פורום פוריות והפריה חוץ גופית
אודות הפורום
אודות פורום פוריות והפריה חוץ גופית

פורום פוריות והפריה חוץ גופית מנוהל מערכת האתר. במסגרת הפורום ניתן להעלות שאלות במגוון נושאים הקשורים לפוריות, הפריות חוץ גופיות והפלות חוזרות: טיפול הורמונאלי, שאיבת ביציות, שיטת הפריה במבחנה, הפריה באמצעות IVF או מיקרומניפולציה (ICSI), הצלחת הפריה, התפתחות עוברים, מעקב אחרי התפתחות העובר...

פורום פוריות והפריה חוץ גופית מנוהל מערכת האתר. במסגרת הפורום ניתן להעלות שאלות במגוון נושאים הקשורים לפוריות, הפריות חוץ גופיות והפלות חוזרות: טיפול הורמונאלי, שאיבת ביציות, שיטת הפריה במבחנה, הפריה באמצעות IVF או מיקרומניפולציה (ICSI), הצלחת הפריה, התפתחות עוברים, מעקב אחרי התפתחות העוברים, בחירה נכונה של העוברים, מספר העוברים המוחזרים לרחם, הריון מרובה עוברים, העברת בלסטוציסט, עוברים מוקפאים, כשל חוזר בהשרשה, חסימת חצוצרות, פרוטוקול הפרייה חוץ גופית, הפלות חוזרות, גרוי יתר שחלתי, ביציות, תאי זרע. הנכם מוזמנים לפנות אל מערכת האתר דרך הפורום ולקבל מענה מקצועי לשאלותיכם.

מנהלי פורום פוריות והפריה חוץ גופית

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • סטטיסטיקה
    רינת
    07:26 07/06/22 07/06
    07:26
  • האם הסטטיסטיקה בנוגע להפרייה חוץ גופית משקפת בעיקר מקרים עם הפרעות בפוריות? האם היא פחות רלבנטית בהקפאת עוברים לצורך שימור פוריות? מה הסטטיסטיקה באישה בת 39 שלא ניסתה בעבר להרות?

  • הגב ל: סטטיסטיקה

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • סטטיסטיקה
    ד"ר אמיר ויס
    07:47 08/06/22 08/06
    07:47
  • לאישה שלא ניסתה להרות, כלומר מצב פריון לא ידוע, בממוצא הסיכויים יהיו יותר טובים. אלה שניסו להרות ולא הצליחו זה מעיד על בעיה. אלה שלא ניסו להרות, אנחנו פשוט לא יודעים אם יש בעית פוריות או לא. סיכוי יותר גדול שאין בעית פוריות מאשר שיש.
    לצערי הפוריות של האישה יורדת אחרי גיל 35 כדבר טבעי. כלומר גם אם אין "בעית פוריות" הפריון נמוכה יותר, קרוב לוודאי, מאשר לאותה אישה 5 או 10 שנים לפני, וזה גם כאשר כל הבדיקות תקינות.
    אין לי אפשרות לתת תשובה מהימנה מבחינה סטטיסטית. צריך לשאול ביחידה בו מתבצעת הטיפול לגבי הניסיון שלהם.

    בברכה,
    ד"ר אמיר ויס, מומחה למיילדות וגינקולוגיה, המשמש כרופא בכיר ביחידת הפריה חוץ גופית וכאחראי על מרפאת הפלות חוזרות במרכז רפואי העמק שבעפולה.
    טלפון: 04-6494128
    מייל: [email protected] \ [email protected]
    לקביעת תור: 04-6492024
  • הגב ל: סטטיסטיקה

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2025