X

מדורים:

  •      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:




פורום פוריות והפריה חוץ גופית
אודות הפורום
אודות פורום פוריות והפריה חוץ גופית

פורום פוריות והפריה חוץ גופית מנוהל מערכת האתר. במסגרת הפורום ניתן להעלות שאלות במגוון נושאים הקשורים לפוריות, הפריות חוץ גופיות והפלות חוזרות: טיפול הורמונאלי, שאיבת ביציות, שיטת הפריה במבחנה, הפריה באמצעות IVF או מיקרומניפולציה (ICSI), הצלחת הפריה, התפתחות עוברים, מעקב אחרי התפתחות העובר...

פורום פוריות והפריה חוץ גופית מנוהל מערכת האתר. במסגרת הפורום ניתן להעלות שאלות במגוון נושאים הקשורים לפוריות, הפריות חוץ גופיות והפלות חוזרות: טיפול הורמונאלי, שאיבת ביציות, שיטת הפריה במבחנה, הפריה באמצעות IVF או מיקרומניפולציה (ICSI), הצלחת הפריה, התפתחות עוברים, מעקב אחרי התפתחות העוברים, בחירה נכונה של העוברים, מספר העוברים המוחזרים לרחם, הריון מרובה עוברים, העברת בלסטוציסט, עוברים מוקפאים, כשל חוזר בהשרשה, חסימת חצוצרות, פרוטוקול הפרייה חוץ גופית, הפלות חוזרות, גרוי יתר שחלתי, ביציות, תאי זרע. הנכם מוזמנים לפנות אל מערכת האתר דרך הפורום ולקבל מענה מקצועי לשאלותיכם.

מנהלי פורום פוריות והפריה חוץ גופית

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • Amh נמוך למרות שנקלטתי להריון ספונטני
    קארין
    18:37 24/04/22 24/04
    18:37
  • שלום ד"ר,
    ב1.1 עברתי הפלה בשבוע 8 לאחר הריון ספונטני. בתחילת ההריון ביצענו סקר גנטי ורק לאחר שלושה חודשים (לאחר ההפלה-לא ידעו עליה) חזרו אליי שיש לי חסר בכרומוזום איקס והפנו אותי לטיפולי Pgd I ivf. לאחר ייעוץ בשיבא היום אמרתי להם שיש לי amh 0.03 והראיתי להם בדיקה של fsh מיולי 21 שיצא 21 למרות שלפני שנה כל הערכים היו תקינים ובנורמה. לקחתי דופסטון כדי לקבל מחזור לאחר ההפלה ושוב יש לי עיכוב עכשיו ואני צריכה לקחת כדורים כדי לקבל. אמרו לי שיאשרו לי טיפולים רק במידה וfsh יהיה עד 19.
    אתה חושב שיש לי סיכוי הצלחה שזה ירד ויאשרו לי טיפול ותהיה לי בו הצלחה? האם כדאי לנסות גם טבעי למרות הסיכון שיש 50% איקס לא תקין?
    אשמח לתשובה .
    תודה רבה

  • הגב ל: Amh נמוך למרות שנקלטתי להריון ספונטני

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • Amh נמוך למרות שנקלטתי להריון ספונטני
    ד"ר אמיר ויס
    07:12 03/05/22 03/05
    07:12
  • שאלות שמאוד קשה לענות עליהם ללא יעוץ פורמלי. באופן כללי היות והיית בהריון לאחרונה אז יתכן ותהיה בהריון שוב. ניתן לעשות בדיקת כרומו\זומים מסיסי שליה או דיקור מי שפיר ולהחליט אם מעוניינים להמשיך הריון במידה ולא תקין. כמוכן ניתן לעשות PGD במידה ואת עונה על הקרוטריונים של הסל. בדרך כלל לא מגלים חסר בכרומוזון הסקר גנטי, אולי יש חזרות חוזרות של X שביר? מומלץ להיצמד ליעותים שאת מקבלת בשיבא.

    בברכה,
    ד"ר אמיר ויס, מומחה למיילדות וגינקולוגיה, המשמש כרופא בכיר ביחידת הפריה חוץ גופית וכאחראי על מרפאת הפלות חוזרות במרכז רפואי העמק שבעפולה.
    טלפון: 04-6494128
    מייל: [email protected] \ [email protected]
    לקביעת תור: 04-6492024
  • הגב ל: Amh נמוך למרות שנקלטתי להריון ספונטני

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026