X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום רפואת ילדים
אודות הפורום
אודות פורום רפואת ילדים

פורום רפואת ילדים מנוהל על ידי מערכת האתר. הפורום הוקם על מנת לאפשר לכם לשאול שאלות בנושאים הקשורים לרפואת ילדים, לרבות על מחלות ילדים שכיחות, מחלות זיהומיות בילדים, ובעיות בגדילה והתפתחות של ילדים. הנכם מוזמנים לפנות אל מערכת האתר דרך הפורום ולקבל מענה בהקדם האפשרי....

פורום רפואת ילדים מנוהל על ידי מערכת האתר. הפורום הוקם על מנת לאפשר לכם לשאול שאלות בנושאים הקשורים לרפואת ילדים, לרבות על מחלות ילדים שכיחות, מחלות זיהומיות בילדים, ובעיות בגדילה והתפתחות של ילדים. הנכם מוזמנים לפנות אל מערכת האתר דרך הפורום ולקבל מענה בהקדם האפשרי.

מנהלי פורום רפואת ילדים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • לחץ דם גבוה לתינוקת
    כרמית
    21:35 12/11/18 12/11
    21:35
  • שלום, הבת שלי בת שנה וחודש.. במדידת לחץ דם נמצא לחץ דם גבוה 115/69 ובמדידה אחרת , יומיים אחרי, 101/65 ... חשוב לציין כל מדידה בוצעה בכל הגפיים ובוצעה מספר פעמים. הילדה היתה מאוד נינוחה במדידה. למה לחץ הדם גבוה? הרופא אמר שנמדוד שבוע הבא ואם לא ישתפר נתחיל בירור.מה המחלות שיבדקו? אני מאוד לחוצה מזה. תודה

• הגב ל: לחץ דם גבוה לתינוקת

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • לחץ דם גבוה לתינוקת
    פרופסור רונן שפיגל
    09:03 21/11/18 21/11
    09:03
  • כרמית שלום. הרופא שלך צודק. בדיקת לחץ דם חד פעמית אינה אינפורמטיבית מספיק וחשוב לעשות מעקב חוזר עם מדידות חוזרות של לחצי דם. לחץ הדם יכול להיות מושפע מגורמים שונים כולל אפילו חרדה, מחלת חום וכדומה. את לחץ הדם הנמדד צריך לשים על עקומה מתאימה לגיל (לחצי הדם התקינים אינם זהים בגילאים השונים ודאי לא בתינוקות) במידה ואכן לחץ הדם גבוה מעל המקובל (מעל אחוזון מסוים שמעליו מוגדר כלחץ דם גבוה) יש צורך בביצוע בירור לחפש סיבה. הגורמים הם רבים מאד אבל שני הדברים העיקריים שצריך לשלול הן בעיות בכליות ובעיות בלב וכלי דם. מקווה שתשובתי ענתה על שאלתך ומעל הכל מקווה שמדובר ב"אזעקת שווא" ובסופו של יום לחצי הדם יהיו בתחום התקין לגיל

בברכה,
    פרופסור רונן שפיגל, מומחה לרפואת ילדים מחלות מטבוליות וגנטיקה רפואית.
    מייל: [email protected]
    טלפון: 04-6494323
  • הגב ל: לחץ דם גבוה לתינוקת

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026