X

מדורים:

  •      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:




פורום נוירולוגיה ילדים
אודות הפורום
אודות פורום נוירולוגיה ילדים

פורום נוירולוגיה ילדים שע"י מחלקת ילדים, מרכז רפואי כרמל (חיפה) מנוהל על ידי פרופסור נתי צלניק, רופא ילדים בכיר, מומחה בנוירולוגיית והתפתחות הילד ומנהל המערך הנוירולוגי וההתפתחותי בילדים ונוער במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותפה לניהול הפורום ד"ר לילך שמר-מאירי נוירולוגית מומחית בנוירולוגיית י...

פורום נוירולוגיה ילדים שע"י מחלקת ילדים, מרכז רפואי כרמל (חיפה) מנוהל על ידי פרופסור נתי צלניק, רופא ילדים בכיר, מומחה בנוירולוגיית והתפתחות הילד ומנהל המערך הנוירולוגי וההתפתחותי בילדים ונוער במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותפה לניהול הפורום ד"ר לילך שמר-מאירי נוירולוגית מומחית בנוירולוגיית ילדים והתפתחות הילד, ועובדת במערך של שרותי בריאות כללית וכיועצת לנוירולגיית ילדים בבית חולים כרמל במחלקת ילדים שבראשות פרופ' גיורא פילר. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות לילדים עם פרכוסי חום, פרכוסים, אפילפסיה, כאבי ראש, הפרעות קשב וריכוז, איחור התפתחותי, עיכוב התפתחותי, אוטיזם, סירבול מוטורי, שיתוק מוחין, מחלות דלקתיות של מערכת העצבים, טיקים, הפרעה בגדילת היקפי הראש, הפרעות תקשורת ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום נוירולוגיה ילדים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • הפרעות שינה
    אמא ל-2
    18:31 24/06/22 24/06
    18:31
  • היי , הבת שלי בת 4 , לפני 5 חודשים החלו טיקים של מצמוץ , תזוזות אישונים, כיווץ האף, שרבוב שפתיים , התעסקות אובססיבית עם העור בשפתיים ומשיכה שלו בטענה שיש לה יובש.
    התדירות רוב הזמן עד עכשיו היא קלה .
    בחצי שנה האחרונה , אוליי קצת יותר , השינה שלה נוראית (היא ישנה במיטה ליד המיטה שלנו) ואני לפעמים צופה בה שעתיים ואפילו יותר בכל כמה דקות מחליפה תנוחה , מחליפה כיוון שינה , חסרת מנוחה .
    מהרגע שנרדמת (קורה מהר ) ועד ליקיצה הסופית יש אינספור תזוזות והתעוררויות שהן לא "עד הסוף " נראה מהצד שהיא בחוסר שקט של ממש , נלחמת כדי להרדם ולא מצליחה ?
    מרגע שהולכת לישון עד שמתעוררת עוברות 9.5-10.5 שעות לפעמים 11

    ברקע: אח בן 7 עם טוראט , אבא עם טיק כחכוח קולי.

    הדבר הזה לא קורה בכל לילה , אבל עכשיו אני כבר שבוע לא ישנה יחד איתה , מוטרדת מאד כי היא קמה עצבנית כל כך וגם עם סף רגישות נמוך במהלך היום בןכה ומתעצבנת הרבה

    מה בודקים במצב כזה? והאם יש איך לעזור?
    תודה רבה

  • הגב ל: הפרעות שינה

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • הפרעות שינה
    פרופ' נתי צלניק
    10:15 28/06/22 28/06
    10:15
  • רצוי שלא תישן במיטה שלך. אם את מוטרדת אפשר לגשת למרפאת שינה ושם אפשר לעשות לה בדיקת שינה עם רישום רציף ולראות האם יש בעיה רפואית. יכול להיות שהילדה חרדתית (הפרעות חרדה מוצאים יותר בילדים עם טיקים או טוראט).
    במידה וכן - אפשר גם לגשת לטיפול פסיכולוגי

    בברכה,
    פרופ' נתי צלניק, מנהל את המערך הנוירולוגי וההתפתחותי בילדים ונוער במרכז הרפואי כרמל.
    טל' 04-8250247
    מייל: [email protected] \ [email protected]
  • הגב ל: הפרעות שינה

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026