X

מדורים:

  •      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:




פורום נוירולוגיה ילדים
אודות הפורום
אודות פורום נוירולוגיה ילדים

פורום נוירולוגיה ילדים שע"י מחלקת ילדים, מרכז רפואי כרמל (חיפה) מנוהל על ידי פרופסור נתי צלניק, רופא ילדים בכיר, מומחה בנוירולוגיית והתפתחות הילד ומנהל המערך הנוירולוגי וההתפתחותי בילדים ונוער במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותפה לניהול הפורום ד"ר לילך שמר-מאירי נוירולוגית מומחית בנוירולוגיית י...

פורום נוירולוגיה ילדים שע"י מחלקת ילדים, מרכז רפואי כרמל (חיפה) מנוהל על ידי פרופסור נתי צלניק, רופא ילדים בכיר, מומחה בנוירולוגיית והתפתחות הילד ומנהל המערך הנוירולוגי וההתפתחותי בילדים ונוער במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותפה לניהול הפורום ד"ר לילך שמר-מאירי נוירולוגית מומחית בנוירולוגיית ילדים והתפתחות הילד, ועובדת במערך של שרותי בריאות כללית וכיועצת לנוירולגיית ילדים בבית חולים כרמל במחלקת ילדים שבראשות פרופ' גיורא פילר. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות לילדים עם פרכוסי חום, פרכוסים, אפילפסיה, כאבי ראש, הפרעות קשב וריכוז, איחור התפתחותי, עיכוב התפתחותי, אוטיזם, סירבול מוטורי, שיתוק מוחין, מחלות דלקתיות של מערכת העצבים, טיקים, הפרעה בגדילת היקפי הראש, הפרעות תקשורת ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום נוירולוגיה ילדים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • ילד עם מחלת חומר לבן שהחל לסבול מנימולים
    נחמה
    18:16 28/04/18 28/04
    18:16
  • שלום רב
    בני בן 4 עם CORTEX HYPOMYALINIZATION אבחנה מבדלת מחלה מיטוכונדריאלית. (סובל מטיקים,פרכוסים חלקיים, בריחת שתן וצואה חלקיים, הפרעות בליעה, ריור, בעיית קצב שבתהליך אבחון)
    לפני שני לילות התעורר בצרחות ובכי כי מגרד לו הרגע לאט לאט הבנתי כי מדובר בנימול היות והזזת הרגל כאבה לו ומסאז שחרר את הכאב. במהלך היום היו לו עוד שני מקרים של נימול. מעבר לכך אתמול בערב היתה לו בריחת שתן כאשר הפעם לא היה מודע לכך ולא חש שהוא רטוב מעבר לכך הייתי צריכה להוכיח לו שנרטב כדי שיסכים שאחליף לו (עד כה כל פעם שברח לו היה נלחץ ומבקש שנחליף לו מהר).
    האם הנימולים ואי התחושה של בריחת השתן והרטיבות הינם תוצר ממצבו הנוירולוגי והאם יש צורך לזרז את הייעוץ הנוירולוגי או אינם קשורים לכך?

  • הגב ל: ילד עם מחלת חומר לבן שהחל לסבול מנימולים

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • ילד עם מחלת חומר לבן שהחל לסבול מנימולים
    פרופ' נתי צלניק
    12:29 13/05/18 13/05
    12:29
  • הנימולים ובריחת השתן יכולים להיות בהחלט אירוע אפילפטי אך כם יכולים לנבוע מדיספונקציה מוחית שקשורה במחלקה שלו. המחלה נשמעת מורכבת למדי ורצוי לפנות לנוירולוג ילדים . תשובה כללית דרך האתר - לא מספיקה במקרים מורכבים כאלה

    בברכה,
    פרופ' נתי צלניק, מנהל את המערך הנוירולוגי וההתפתחותי בילדים ונוער במרכז הרפואי כרמל.
    טל' 04-8250247
    מייל: [email protected] \ [email protected]
  • הגב ל: ילד עם מחלת חומר לבן שהחל לסבול מנימולים

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026