X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום נוירולוגיה ילדים
אודות הפורום
אודות פורום נוירולוגיה ילדים

פורום נוירולוגיה ילדים שע"י מחלקת ילדים, מרכז רפואי כרמל (חיפה) מנוהל על ידי פרופסור נתי צלניק, רופא ילדים בכיר, מומחה בנוירולוגיית והתפתחות הילד ומנהל המערך הנוירולוגי וההתפתחותי בילדים ונוער במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותפה לניהול הפורום ד"ר לילך שמר-מאירי נוירולוגית מומחית בנוירולוגיית י...

פורום נוירולוגיה ילדים שע"י מחלקת ילדים, מרכז רפואי כרמל (חיפה) מנוהל על ידי פרופסור נתי צלניק, רופא ילדים בכיר, מומחה בנוירולוגיית והתפתחות הילד ומנהל המערך הנוירולוגי וההתפתחותי בילדים ונוער במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותפה לניהול הפורום ד"ר לילך שמר-מאירי נוירולוגית מומחית בנוירולוגיית ילדים והתפתחות הילד, ועובדת במערך של שרותי בריאות כללית וכיועצת לנוירולגיית ילדים בבית חולים כרמל במחלקת ילדים שבראשות פרופ' גיורא פילר. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות לילדים עם פרכוסי חום, פרכוסים, אפילפסיה, כאבי ראש, הפרעות קשב וריכוז, איחור התפתחותי, עיכוב התפתחותי, אוטיזם, סירבול מוטורי, שיתוק מוחין, מחלות דלקתיות של מערכת העצבים, טיקים, הפרעה בגדילת היקפי הראש, הפרעות תקשורת ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום נוירולוגיה ילדים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • תסמונת מסוכנת? נא עצלך
    נעמה
    20:46 16/12/17 16/12
    20:46
  • לום ד"ר
    בני בן התשע, שבוע שעבר ראה חפצים גדלים וקטנים
    ושמע קולות ובמשך שבוע זה נעלם
    והיום שוב הופיע
    יש לציין ששבוע שעבר עשיתי לו בדיקה
    ויצאו שתי תוצאות

Streptolysin 0 (ASLT) Ab עם ערך 268 המקסימום הוא 150

וגם יצא

STREP A חיובי

יש לציין שאין לו חום ואין לו כאב גרון

רק חולשה וקצת כאב ראש

רק לפני שבוע היה לו חום של 38 מעלות

בדיקת הרופאה הראתה שאין דלקת בגרון ובאוזן ואין גם בעיה בלב כשהיא האזינה

אבל בגלל שהוא שומע קולות ורואה חפצים גדולים וקטנים רוצה שיקח אנטיביוטיקה

אני מעדיפה לא לתת אם זה יעבור לבד

כי קראתי שכנראה יש לו תסמונת עליסה בארץ הפלאות שנובעת מוירוס או חלילה מגידול

לכן לא יודעת איך אנטיביוטיקה תעזור במקרה הזה

לכן אני חייבת לדעת אם שני הדברים שרשמתי לך למעלה מעידים על כך שחובה ליטול אנטיביוטיקה. אני חייבת רופא שמאוזן.
    ואיך אני יודעת שחלילה אין לו משהו מסוכן

תודה מראש

• הגב ל: תסמונת מסוכנת? נא עצלך

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • תסמונת מסוכנת? נא עצלך
    פרופ' נתי צלניק
    11:59 17/12/17 17/12
    11:59
  • תעשי עוד משטח גרון. אם המשטח גרון הבא חיובי (גם אם אין סימני דלקת) סימן שבנך הוא נשא של הסטרפטוקוק ולכן עדיף לקחת 10 ימים אנטיביוטיקה. כדאי לבדוק בני משפחה אחרים (משטחי גרון) ולתת אנטיביטיקה ל 10 ימים כדי לבער את החיידק מהבית.

חוץ מזה - כל יתר הדברים לא קשורים ! תסמנות ALICE IN WONDERLAND היא תסמונת נדירה שקורית לעיתים אחרי דלקת גרון בשל נגיף "אפשטיין-באר" שנקראת INFECTIUOS MONONUCLEOSIS ("מחלת הנשיקה"). יש בדיקת נוגדנים שיכולה להראות עם הבן שלך לקה לאחרונה בנגיף זה . אם כן - אז זו הסיבה ואת יכולה להיות רגועה. סיבות אחרות זה מיגרנה ומאד מאד נדיר גם יכול להיות גידול - אבל אז הבדיקה הנוירולוגית לא תקינה ויש גם סימנים אחרים. מציע שתתיעצי עם נוירולוג ילדים

בברכה,
    פרופ' נתי צלניק, מנהל את המערך הנוירולוגי וההתפתחותי בילדים ונוער במרכז הרפואי כרמל.
    טל' 04-8250247
    מייל: [email protected] \ [email protected]
  • הגב ל: תסמונת מסוכנת? נא עצלך

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026