X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום נוירולוגיה ילדים
אודות הפורום
אודות פורום נוירולוגיה ילדים

פורום נוירולוגיה ילדים שע"י מחלקת ילדים, מרכז רפואי כרמל (חיפה) מנוהל על ידי פרופסור נתי צלניק, רופא ילדים בכיר, מומחה בנוירולוגיית והתפתחות הילד ומנהל המערך הנוירולוגי וההתפתחותי בילדים ונוער במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותפה לניהול הפורום ד"ר לילך שמר-מאירי נוירולוגית מומחית בנוירולוגיית י...

פורום נוירולוגיה ילדים שע"י מחלקת ילדים, מרכז רפואי כרמל (חיפה) מנוהל על ידי פרופסור נתי צלניק, רופא ילדים בכיר, מומחה בנוירולוגיית והתפתחות הילד ומנהל המערך הנוירולוגי וההתפתחותי בילדים ונוער במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותפה לניהול הפורום ד"ר לילך שמר-מאירי נוירולוגית מומחית בנוירולוגיית ילדים והתפתחות הילד, ועובדת במערך של שרותי בריאות כללית וכיועצת לנוירולגיית ילדים בבית חולים כרמל במחלקת ילדים שבראשות פרופ' גיורא פילר. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות לילדים עם פרכוסי חום, פרכוסים, אפילפסיה, כאבי ראש, הפרעות קשב וריכוז, איחור התפתחותי, עיכוב התפתחותי, אוטיזם, סירבול מוטורי, שיתוק מוחין, מחלות דלקתיות של מערכת העצבים, טיקים, הפרעה בגדילת היקפי הראש, הפרעות תקשורת ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום נוירולוגיה ילדים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • טיקים אצל ילדה בת 5
    דבורה
    00:36 16/01/17 16/01
    00:36
  • שלום,
    ביתי בת חמש וקצת, החלה לפני חודשיים לקחת נשימות עמוקות, עם הזמן זה החמיר והיא התעוותה מעט תוך כדי הנשימות. רופא המשפחה נתן לה אינהלציה שמכילה חומר מרגיע ריאות, אנטי דלקתי ומי מלח. במשך שבועיים עשינו אינהלציה בוקר וערב והמצב ממש השתפר. ברגע שהפסקנו חזרו הנשימות העמוקות מעט אבל החלו סיבובי מפרקי היד וגם גירודים. הילדה מודעת לזה ואמרה לי שהיא רוצה שזה יפסק: הגירודים והנשימות וסיבובי הידיים. בעקרון, הסובבים לא מאוד מבחינים בזה, אני כאמא רואה את זה מאוד ובכלל המשפחה כולה. זה מחמיר עם העייפות. הדבר הראשון שעלה לי בראש זה שזהו טיקים. אין לי ולבעלי טיקים בכלל, כך ששאלתי היא: מהיכן זה יכול לנבוע? האם אני צריכה לעשות בדיקות לזה? לעזוב את זה? אין לי כיוון איפה להתחיל?
    תודה רבה על המעהנ!

• הגב ל: טיקים אצל ילדה בת 5

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • טיקים אצל ילדה בת 5
    פרופ' נתי צלניק
    12:13 16/01/17 16/01
    12:13
  • יכול להיות שזה טיקים אבל בלי לראות את זה ולעשות ביקור במגע של שיחה ישירה - קשה לקבוע אבחנה. בכל מקרה זה לא נשמע משהו מדאיג. מציע שתפני לרופא הילדים ולנוירולוג ילדים באזור

בברכה,
    פרופ' נתי צלניק, מנהל את המערך הנוירולוגי וההתפתחותי בילדים ונוער במרכז הרפואי כרמל.
    טל' 04-8250247
    מייל: [email protected] \ [email protected]

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • טיקים אצל ילדה בת 5
    דבורה
    22:39 16/01/17 16/01
    22:39
  • תודה רבה על המענה, השאלה היא למה להיבדק? כן, זה לא חמור, אבל מה מטרת בדיקה נוירולוגית? מה האופציות שיכולות לעלות?
    אני שואלת כי מקריאה שלי באינטרנט אני מבינה שאין טיפול לטיקים, שזה משהו שיכול אולי לעבור ושרק אם זה חמור וממש מפריע אז נותנים טיפול בכדורים רו דברים דומים. לכן שואלת, לאן הבדיקה יכולה להוביל?
    תודה רבה!

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • טיקים אצל ילדה בת 5
    פרופ' נתי צלניק
    10:23 06/03/17 06/03
    10:23
  • הבדיקה היא לצורך רישום ומעקב וקשר ישיר עם הנבדק ומשפחתו. לא בגלל שזה חמור. ככלל 90% מהרפואה עוסקת בבעיות שכיחות מציקות ולא מסוכנות - אבל גם איכות חיים וטיפול בבעיות בנאליות מסייע לשיפור איכות החיים. בכל מקרה מעקב אמיתי עדיף על התכתבות באתר זה שנותן רק מידע כללי

בברכה,
    פרופ' נתי צלניק, מנהל את המערך הנוירולוגי וההתפתחותי בילדים ונוער במרכז הרפואי כרמל.
    טל' 04-8250247
    מייל: [email protected] \ [email protected]

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026