X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום הזרקות מילוי ועיצוב שפתיים והפנים
אודות הפורום
אודות פורום הזרקות מילוי ועיצוב שפתיים והפנים

פורום הזרקות למילוי ועיצוב שפתיים מנוהל על ידי ד"ר מערכת האתר. בפורום יינתן מענה לשאלות הקשורות במילוי וטשטוש קמטים, הזרקות עיצוב והרמת לחיים, עיצוב ועיבוי שפתיים, הדגשת קו לסת, פיסול פנים ומילוי נפחים, פילינג רפואי, מילוי שקעים מתחת לעיניים, טיפולי אנטי אייג'ינג להצערת העור, ומתיחת צוואר ...

פורום הזרקות למילוי ועיצוב שפתיים מנוהל על ידי ד"ר מערכת האתר. בפורום יינתן מענה לשאלות הקשורות במילוי וטשטוש קמטים, הזרקות עיצוב והרמת לחיים, עיצוב ועיבוי שפתיים, הדגשת קו לסת, פיסול פנים ומילוי נפחים, פילינג רפואי, מילוי שקעים מתחת לעיניים, טיפולי אנטי אייג'ינג להצערת העור, ומתיחת צוואר ופנים בעזרת חוטי מיצוק ורמה. הגולשים מוזמנים להעלות שאלות ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם ללמוד מניסיונם של מבקרים אחרים בפורום.

מנהלי פורום הזרקות מילוי ועיצוב שפתיים והפנים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • חומצה הילראונית
    אורית
    21:44 07/12/18 07/12
    21:44
  • לפני שבועיים הוזרק לי חומצה הילראונית לעצמות הלחיים וחומצה לשקעיים בעיינים לאחר 3 ימים עין אחת התחילה לדמוע והתנפחה . הלכתי לרופא משפחה שבדק והביא לי טיפות ומשחה כי אמר שיש לי דלקת לאחר שבוע ניגשתי למכון ששם בוצע ההזרקה ואמרו לי שזה יכול לקרות. אבל עדיין העין נפוחה . חזרתי שוב והרופאה אמרה שלא צריך להמיס והחומר יספג. האם לאחר שיש בצקת לוקח זמן עד שהחומר נספג או ש.. והבצקת תיעלם או ש
    אני צריכה להמיס ?
    אני מאוד מודאגת כי לפי מה שהבנתי מהמון כתבות שכבר אחרי שבועיים רואים תוצאות
    ומפה שום דבר לא השתנה.
    התוצאה היחידה היא נפיחות מתחת לעין
    אשמח לתגובה ממכם
    תודה מראש
    ....................

• הגב ל: חומצה הילראונית

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • חומצה הילראונית
    ד"ר דורינה קלש
    09:43 08/12/18 08/12
    09:43
  • שלום אורית , נפיחות באזור העפעפיים התחתונים אחרי הזרקה יכולה להיות מספר דברים. לרוב אם קיימת נפיחות ייתכן והוזרה כמות רבה מדיי של חומצה ההיאלורונית או יומצה ההיאלורונית שסמיכותה לא מתאימה לאזור זה.בעל אופן הייתי ממליצה לך להיבדק גם אצל הרופא שהזריק לך וגם אצל רופא עיניים במידה ויש גם הפרשות,אודם, כאבים וכו...לבדוק שלא מדובר חלילה בזיהום /דלקת.

בברכה,
    ד"ר דורינה קלש, מומחית ברפואת עיניים ומנתחת, אסתטיקה רפואית של הפנים.
    מייל: [email protected]
    מייל נוסף: [email protected]
  • הגב ל: חומצה הילראונית

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2025