X

מדורים:

  •      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:




פורום רפואת ילדים
אודות הפורום
אודות פורום רפואת ילדים

פורום רפואת ילדים מנוהל על ידי פרופסור רונן שפיגל, מומחה לרפואת ילדים מחלות מטבוליות וגנטיקה רפואית, מנהל מחלקת ילדים ב' בבית חולים העמק, עפולה. עוד שותפים לניהול הפורום: ד"ר והיב סכראן, מומחה לרפואת ילדים עם התמחות על במחלות זיהומיות בילדים, המשמש בתור סגן מנהל מחלקת ילדים ב' במרכז הרפואי...

פורום רפואת ילדים מנוהל על ידי פרופסור רונן שפיגל, מומחה לרפואת ילדים מחלות מטבוליות וגנטיקה רפואית, מנהל מחלקת ילדים ב' בבית חולים העמק, עפולה. עוד שותפים לניהול הפורום: ד"ר והיב סכראן, מומחה לרפואת ילדים עם התמחות על במחלות זיהומיות בילדים, המשמש בתור סגן מנהל מחלקת ילדים ב' במרכז הרפואי העמק, וכן כפרופסור משנה קליני בפקולטה לרפואה של הטכניון, ד"ר טל אלמגור, מומחה לרפואת ילדים עם התמחות על באנדוקרינולוגיה ילדים, המשמש בתור רופא בכיר במחלקת ילדים ב' וביחידה האנדוקרינית וסוכרת לילדים של המרכז הרפואי העמק, וכן ד"ר יעל בן דוד, מומחית לרפואת ילדים, המשמשת בתור רופאה בכירה במחלקת ילדים במרכז הרפואי העמק.

מנהלי פורום רפואת ילדים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • חולי מתמשך , בן שנה וחצי
    אר
    20:17 04/11/18 04/11
    20:17
  • בני בן שנה וחצי חולה מזה כשבועים וחצי - חולי שהחל בצינון ואז בשילשולים של כ 3 ימים שהתפתחו להצטננות + דלקת עיניים, ואז גם פצעים בפה ובלוע, היה עם חום גבוה (מעל 39 ) במשך כ5 ימים, עד שלשום, מאתמו לשיפור בחום אך הילד מאוד חלש ממעט יחסית לאכול והיום שוב שילשל, משתעל ומנוזל , אציין שבהתחשב בחולשה הילד פעיל משחק ומחייך , רק מתעייף במהרה
    היתה הערכה של הרופא שמדובר במחלת הנשיקה שיצאה שלילית בבדיקות , אך בדיקות אחרות שמחוץ לנורמה :
    STABS %-DIF - 9.9% (norm = 0-3)
    LYMPHOCYTES %-DIF 41.9 (norm= 50-70
    ATYPICAL LYMPH.%-DIF 6.8%
    C-REACTIVE PROTEIN - 9.85% (norm =0-0.5
    CREATININE 0.16 (norm= 0.67- 1.17
    POTASSIUM 5.1
    GOT (AST) 68 U/L
    ALK. PHOSPHATASE 138 U/L

    אנחנו קצת אובדי עצות לגבי המשך הבירור, ברור שיש פה כמה מדדים שחורגים מהנורמה ומעל הכל ברור שמשהו עובר על הגוף של הקטנצ'יק, אשמח לחווד



  • הגב ל: חולי מתמשך , בן שנה וחצי

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2019